Azile - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Znaczy,to wiesz nie jest tak,że ja się ukrywam nie wiadomo jak.Tylko po prostu wolę biegać jak jej nie ma,bo mówi,mi że jak będę chora bla bla bla. :usmiech: No i jakoś chora nie jestem,więc jej to tłumacze.Ona i tak sądzi,że tylko nienormalni ludzie biegają w zimie,także..no:D
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

No niestety...tak bywa...mój mąż jest dokładnie tego samego zdania co Twoja mama :oczko: :ble:

Mam jednak łatwiej, bo nie muszę go słuchać :hahaha: :hahaha: :hahaha: I po kilkuset metrach zapominam o marudzeniu :oczko:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobajka pisze:Z mamami jest czasem ciężko :oczko: Moje dzieci też tak sądzą ale...mama też człowiek i jak sama zobaczy,że nie chorujesz po bieganiu to odpuści...

Tylko,że jak się tak będziesz ukrywała z bieganiem to raczej nie zobaczy... :tonieja: :lalala: Może lepiej pogadać i poprosić o termin...na test :hejhej: :hejhej:
tu się zgadzam, pisałam Ci już, że mam córkę w Twoim wieku, więc wiesz :jatylko: :lalala: ; ale ponieważ fajna dziewczyna jesteś - więc na pewno jakoś mamę przekonasz :)
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:usmiech:
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobajka pisze:No niestety...tak bywa...mój mąż jest dokładnie tego samego zdania co Twoja mama :oczko: :ble:
A moj maz juz przestal komentowac i nawet troche jakby mnie wspieral w tym szuraniu :oczko:
Takze moze mama tez sie w koncu przekona?
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oby :usmiech:

Blog
Komentarze

Obrazek
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eliza cały zeszły rok trenowałam jak tylko mamy nie było, ona w ogóle nie wiedziała że biegam :hahaha: ale nie polecam w to brnąć tylko pogadać na spokojnie :) Moja ma takie samo zdanie jak ty choć może nawet jeszcze gorsze, o zimie i lecie mam zapomnieć, natomiast w pozostałe pory roku tylko w bardzo sprzyjających warunkach pogodowych a do tego ubrana jak na Syberię żeby mnie nie przewiało :orany: Dlatego wolałam jej nie mówić o treningach i nie poruszać tematu biegania w domu.
10km- 49:31, 1.09.2012 II Bieg Fabrykanta
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
maksio97
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja to mam chyba szczęście w tej kwestii. Moi rodzice wiedzą, że jak się człowiek rusza, to musi się lżej ubrać. W miarę uznają już to, że zawsze ubieram się mniej ciepło niż oni, bo... wolę. Ale nie zawsze tak było. Jeszcze rok temu zdarzało się, że ktoś mi kazał założyć szalik czy bluzę. Czasem się uginałem, bo po co miałem się kłócić. Ale teraz co najwyżej coś mi sugerują, pytają, czy nie będzie mi zimno. Może to dlatego, że z całym tym bieganiem nie chorowałem od prawie roku (i to "mimo" biegania w krótkich spodenkach i rękawkach przy 10 stopniach). Sądzę, że i twoja mama w końcu przekona się do biegania w ciężkich warunkach. Kończę, bo idę na trening :)
BLOG KOMENTARZE
Obrazek
1 KM 3:16 5 KM 20:51
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

azile przeczytałam Twój blog. Biegasz krótkie dystanse, ale Twój czas mnie zawstydza. Brawo dziewczyno! Trzymaj tak dalej.
P.S. Kiedy u Ciebie są ferie? Wtedy będziesz na spokojnie trenować :) A od nauki sobie odpoczniesz.
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Eliza, spokojnie :usmiech: Moi rodzice na samym początku patrzeli na mnie co najmniej dziwnie, jak mówiłam, że idę biegać. Gdy zaczął sypać śnieg, a ja się ubierałam i szłam na trening zaczęli się głośno zastanawiać czy wszystko ze mną dobrze :bum: A w grudniu, jak jeszcze śniegów nie było, nadszedł ten etap, że tata zaczął się pytać kiedy robię długie wybieganie, bo on z chęcią na rower ze mną pójdzie :spoko: Także wiesz, wszystko przychodzi z czasem :bum:
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:azile przeczytałam Twój blog. Biegasz krótkie dystanse, ale Twój czas mnie zawstydza. Brawo dziewczyno! Trzymaj tak dalej.
P.S. Kiedy u Ciebie są ferie? Wtedy będziesz na spokojnie trenować :) A od nauki sobie odpoczniesz.

Ojej,bardzo dziękuje.Nie uważam,że mam dobre czasy,ale takie słowa bardzo motywują :usmiech: Co do ferii to zaczynają się 9 lutego.W pewnym sensie,bo i tak będę musiała się uczyć.Już są oceny na półrocze i są okropne,dałam niezłą plamę.. :tonieja:

Blog
Komentarze

Obrazek
danio25
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Heh.. "Ruch kształtuje umysł" połącz dobre z pożytecznym ;)
killerek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eliza nie łam się, ja zaliczam semestr więc też ciekawie nie jest ale staram się tym nie przejmować bo można wtedy zgłupieć :hahaha:
10km- 49:31, 1.09.2012 II Bieg Fabrykanta
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania

BLOG

KOMENTARZE

Obrazek
maksio97
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dokładnie. Pomógłbym ci chętnie z przedmiotami ścisłymi, bo to mój konik, ale mieszkam w Warszawie, więc było by trudno :) Jak czegoś nie rozumiesz, to zostań po lekcji i dopytaj się nauczyciela. Bo o zrozumienie pewnych zależności w matmie, fizie, chemii chodzi.
Powiedz tacie, że zawsze możesz wyjść pobiegać boso ;)
BLOG KOMENTARZE
Obrazek
maksio97
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładne tempo. Taka porada: odpoczywaj dłużej między przebieżkami. To nie mają być interwały. Musisz czuć, że następną przebieżkę możesz pobiec tak samo dobrze, jak poprzednią :)
BLOG KOMENTARZE
Obrazek
ODPOWIEDZ