Jak to mowi moj jeden kolega: life's too short to have funwolf1971 pisze:Dziewczęta... Życie jest tylko jedno i dlaczego sobie odmawiać? .
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

- kachita
- Zaprawiony W Bojach

W idealnym świecie w idealnych warunkach życiówka by była jak ta lala, a Ty tymczasem byłaś osłabiona, trasa nieoptymalna, więc i tak uważam, że wynik jest naprawdę bardzo ładny
Rozumiem frustrację, że tak niewiele zabrakło, głupie 4-5 sekund na kilometr... ALe za ta jaki ładny medal! Moim skromnym zdaniem znacznie ładniejszy niż ten warszawski (always look at the bright side of life
).
Przesyłam wirtualne uściski!

Przesyłam wirtualne uściski!

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

ania, wąż w nas (czy to rozumiany jako ego, czy jako ten z Pisma) podszeptuje głupoty - robimy tyle dobrego, tyle nam się udaje, a skupiamy się na jednym dniu, który nie do końca wyszedł jakbyśmy chcieli 
trzymaj się ciepło
trzymaj się ciepło
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43:40
Nie przejmuj się. Nie ma tak, że przez cały sezon starty idą tak jakby się chcialo. Jeśli chcesz mieć rekordy, wyznacz sobie w sezonie dwa miesiące, w których będziesz miała najlepszą formę, i trenuj tak żeby wtedy mieć najlepszą. W pozostałych okresach wyniki się nie liczą, bo nie ma szans mieć równej dobrej formy cały sezon. Wtedy można sobie pobiegać for fun
.
The faster you are, the slower life goes by.
- birdie
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 0:50
Anka, a co ja mam powiedziec w takim razie ? Biegam 3 lata, mial w tym roku byc maraton, zyciowki ..a jest..radosc ze biegam sobie po 6.30/km
na zyciowki przyjdzie czas. No przeciez chcemy biegac juz teraz zawsze, prawda ? a skoro mamy tyle lat co mamy, to jeszcze z 30 lat biegania i nowe zyciowki przed nami 
- birdie
- Stary Wyga

Muszę te slowa sobie gdzies pisac...takie to prawdziwe.Qba Krause pisze:ania, wąż w nas (czy to rozumiany jako ego, czy jako ten z Pisma) podszeptuje głupoty - robimy tyle dobrego, tyle nam się udaje, a skupiamy się na jednym dniu, który nie do końca wyszedł jakbyśmy chcieli
trzymaj się ciepło
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Ana..... ja juz wszystko na priw przemaglowałam
Przypominam tylko jeszcze....tak gdyby autor czasem odbijał z "trasy"....tytuł tego wspaniałego bloga....
Przypominam tylko jeszcze....tak gdyby autor czasem odbijał z "trasy"....tytuł tego wspaniałego bloga....
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

I z tym się zgodzę, prawdabirdie pisze:Anka, a co ja mam powiedziec w takim razie ? Biegam 3 lata, mial w tym roku byc maraton, zyciowki ..a jest..radosc ze biegam sobie po 6.30/kmna zyciowki przyjdzie czas. No przeciez chcemy biegac juz teraz zawsze, prawda ? a skoro mamy tyle lat co mamy, to jeszcze z 30 lat biegania i nowe zyciowki przed nami
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Aniu, gratulacje i głowa do góry. Każdy ma czasem chwilę zwątpienia, wyśpij się porządnie, to szybciej minie.
Wiem co mówię, bo biegam już też z 2.5 roku, do granicy 50min/10km nigdy się nie zbliżyłam, a i mej dostojnej życiówki w okolicach 55minut wciąż jakoś nie mogę na powrót dogonić. Ale z ostatnich startów mam olbrzymią radochę, znów! I tego Ci życzę (a w przyszłym sezonie te 50 minut czy 4h to padną zanim się obejrzysz).
- birdie
- Stary Wyga

Dzieki za ten super link. W tym facecie mozna sie zakochac bez pamieci
Nie mialam jeszcze czasu posluchac calego talku ale ten fragment jak sie obrocil na siedzeniu samochodu a laska obok byla w szoku doprowadzil mnie do lez. Juz widze jaka musiala miec minę 
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Super, że humor się poprawił. Korzystaj na maksa z chwili biegowego lenistwa, należy Ci się, a potem wracaj do nas!
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Ania
zobaczysz,że jak pobiegasz "urlopowo" to na nowo się w tym zakochasz :uuusmiech:
Miłego odpoczynku

zobaczysz,że jak pobiegasz "urlopowo" to na nowo się w tym zakochasz :uuusmiech:
Miłego odpoczynku