Mamy mały upominek od T-Mobile, który bardzo przypasuje, ale to dopiero w środęDOM pisze:Jak ktoś jeszcze nie wierzy, że RÓŻ będzie trendy w tym roku...

PS To nie jest róż, to MAGENTA :D
Moderator: infernal
Mamy mały upominek od T-Mobile, który bardzo przypasuje, ale to dopiero w środęDOM pisze:Jak ktoś jeszcze nie wierzy, że RÓŻ będzie trendy w tym roku...
runny pisze:Mamy mały upominek od T-Mobile, który bardzo przypasuje, ale to dopiero w środęDOM pisze:Jak ktoś jeszcze nie wierzy, że RÓŻ będzie trendy w tym roku...
PS To nie jest róż, to MAGENTA :D
och, podejrzewam że ta mnogość odcieni to tylko kwestia ustawień balansu bieli aparatu cyfrowegoKsiężna pisze: piękny róż... magenta... miejscami jakby amarant... trochę nawet fuksja;-)
Te kolego, to nie jest miejsce na lans... i tu kitu z gejami nam nie wciskaj, bo każdy teraz to by chciał być gejem... Na ten przykład ostatnio oglądałem taki kryminał angielski, co to było takich dwóch mafiozów łobuzów bliźniaków (proszę w tym miejscu nie doszukiwać się analogii). No i, policjanci złapali chłopaczka jednego z tych łobuzów... znaczy się kochanka... biorą go w obroty, a ten mówi, że on nie jest gejem... a niby jak to? A ten bluzkę ściąga i im najprawdziwsze gołe cycki pokazuje. No i się okazała, że ten mafiozo bliźniak tylko tak się przed kolegami na geja lansował... że to niby modnie i strasznie zarazem (proszę w tym miejscu nie doszukiwać się analogii)Raul7 pisze:jako że jestem facetem (gejowatym ale jednak) to kolorów widze kilka :P
bez podziału na 'podkolory' dla mnie to jest róż i TEŻ TAKĄ CHCE!!!