zoltar7, Twoi paparazzi są wszędzie

Moderator: infernal
Człowiek tego rozumem nie pojmie, my po prostu z Kachitą lubimy sobie od czasu do czasu po świntuszyć, tak tak we're differentCatrine pisze:wonderful pic :D ale powiedzcie mi, co Wy z tymi świniodzikami macie, bo mi ten wątek umknął
Tak, tak, a po 20 do świntuszenia dołącza parditazoltar7 pisze:Człowiek tego rozumem nie pojmie, my po prostu z Kachitą lubimy sobie od czasu do czasu po świntuszyć, tak tak we're different
Taaa, zgadzając się z przedmówczynią muszę jednak zauważyć, że jest to, szerzej rzecz ujmując, wynik wulgaryzacji naszego życia publicznego w ogóle a mediów w szczególności, jak to był łaskaw nie tak dawno zauważył pewien były już minister Polska to: Dziki Kraj.kachita pisze:Tak, tak, a po 20 do świntuszenia dołącza pardita
Zoltar7,zoltar7 pisze:Naszemu fotoreporterowi udało się nawet podpatrzeć Kachitę kończącą dzisiejszy treningKachita pisze:Oczywiście do domu dotarłam cała ubłocona![]()
runners, yeah we're different
Dziękuję, ale bez przesady...pardita pisze:Zoltar7, jesteś mistrzem!
Jaki Ty masz piękny profil, Kachita.zoltar7 pisze:
Naszemu fotoreporterowi udało się nawet podpatrzeć Kachitę kończącą dzisiejszy trening![]()
![]()