ASK komentarze
Moderator: infernal
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ale czego się boisz? że nie dasz rady? przecież na pewno dasz radę, braknie czasu, zmęczysz się, wyjdzie nie tak, jak planujesz, za długo/za krótko/za wolno/za szybko/...?
zawsze mi się wydawało, że długie wybieganie ma być długie (ileś km albo czasu), i wolne, spokojne, relaksujące, więc w przeciwieństwie do bardziej "jakościowych" treningów niebardzo ma co "nie wyjść" (jak tylko nie jest się obwarowanym czasowo, że "na 9 najpóźniej muszę być z powrotem w domu...")
zastanów się na spokojnie, co jest tak naprawdę powodem - znając dokładnie powód "strachu" (czy raczej obaw) łatwiej go "pokonać"
bieganie ma być źródłem radości, a nie strachu, a wycieczki biegowe itd. to jak dla mnie najprzyjemniejszy element tej zabawy
zawsze mi się wydawało, że długie wybieganie ma być długie (ileś km albo czasu), i wolne, spokojne, relaksujące, więc w przeciwieństwie do bardziej "jakościowych" treningów niebardzo ma co "nie wyjść" (jak tylko nie jest się obwarowanym czasowo, że "na 9 najpóźniej muszę być z powrotem w domu...")
zastanów się na spokojnie, co jest tak naprawdę powodem - znając dokładnie powód "strachu" (czy raczej obaw) łatwiej go "pokonać"
bieganie ma być źródłem radości, a nie strachu, a wycieczki biegowe itd. to jak dla mnie najprzyjemniejszy element tej zabawy
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Charm, boje się, ze bedzie bolalo po prostu. Szczegolnie nie lubie upałów. Dla mnie ideałem byloby z 22 stopni latem i nie mniej niz 10 zima. A upaly tylko nad basenem lub morzem, snieg tylko w górach.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Przed zawodami pobiegaj tylko delikatnie. Możesz do jednego biegu wpleść kilka przebieżek.
Powodzenia, będę trzymał kciuki
Powodzenia, będę trzymał kciuki
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 46:15
- Życiówka w maratonie: brak
Trzymam kciuki by te obecne historie były tylko krótkim epizodem. Mam nadzieję, ze szybko staniesz na nogi, nie musi być przeciez aż tak źle.
Zobaczysz, jeszcze złamiesz te 50minut w tym roku.
Będzie dobrze.
Zobaczysz, jeszcze złamiesz te 50minut w tym roku.
Będzie dobrze.