grim80 pisze:Myślę, że obaj mamy podobne szanse na Biegu Sylwestrowym. Biorąc pod uwagę, że poznański jest 2 dni wcześniej, to chyba jednak Ty będziesz pierwszy :D
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że pomimo mojego wcześniejszego startu to jednak Ty zbliżysz się bardziej lub złamiesz 50min. Koniec, kropka
P@weł pisze:A cóż to? Już nie chcesz się dzielić postępami, czy nie chce Ci się pisać?

Może nas nie lubisz?..

Moje uczucia do Was nie mają z tym żadnego związku

Myślałem, że blog będzie dla mnie pewną formą motywacji, ale nie jest. Sam siebie wystarczająco motywuję

Myślałem, że będzie to dla mnie forma dzienniczka biegowego ale taki już prowadzę w postaci Rub-loga oraz innych serwisów typu Garmin Connect lub Endomondo. Generalnie odechciało mi się pisać. Wydawać by się mogło, ze z racji zawodu wyuczonego pisanie powinno mi sprawiać przyjemność samo w sobie, powinno być lekko i przyjemnie ale nie jest bo z racji zawodu wykonywanego większą miłością niż do słowa pisanego pałam do wszelkiej maści tabelek, wykresów, analiz etc. Mam nadzieję, że udało mi się wyjaśnić