marcinski - komentarze
Moderator: infernal
- marcinski
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Na zmniejszanie objętości jednak się nie zanosi. W palanie mam stały wzrost objętości, choć niewielki + 2-3km tygodniowo i pewnie będę się starał tego trzymać. Cóż, szkoda że w tym przypadku z uczonymi na razie nie pozostanę w jednej lini. Regenerację i odpoczynek będę nadal starał się uskuteczniać biegając co jakiś czas wolniej.. no nie wiem .. zobaczymy no co mi to wyjdzie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Plan planem, ale organizmu słuchać trzeba - jeśli będziesz miał potrzebę odpocząć, to zrób to. Jak to mówią - lepiej być niedotrenowanym, niż przetrenowanym. Wypróbowałam na sobie, coś w tym jest 
No ale póki co czytam, że śmiga Ci się dobrze, więc oby tak dalej!

No ale póki co czytam, że śmiga Ci się dobrze, więc oby tak dalej!

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- marcinski
- Wyga
- Kontakt:
Co prawda to prawda; organizmu trzeba słuchać. W myśl tej maksymy w najbliższym czasie mimo oporów różnej maści wybiorę się jednak na wizytę lekarską by upewnić się co do kondycji organizmu.
Ostrożnością napawają mnie różne wieści o padających to tu tao tam różnych sportowcach amatorach czy nawet bardziej zaawansowanych. Zastanawiają mnie powody tego; czy to właśnie że przeceniają swoje możliwości, przetrenowanie, czy może brak właściwego przygotowania, a może właśnie zaniedbali "słuchanie organizmu" albo ignorowali jego sygnały. Może wszystko razem.
Oczywiście, że w moim planie jest zaplanowana również elastyczność. Na razie, mam wrażenie, że zmniejszanie dystansów nie jest konieczne, ale jeżeli przyjdzie taki czas, to mam nadzieję że odpowiednio zareaguję

Ostrożnością napawają mnie różne wieści o padających to tu tao tam różnych sportowcach amatorach czy nawet bardziej zaawansowanych. Zastanawiają mnie powody tego; czy to właśnie że przeceniają swoje możliwości, przetrenowanie, czy może brak właściwego przygotowania, a może właśnie zaniedbali "słuchanie organizmu" albo ignorowali jego sygnały. Może wszystko razem.
Oczywiście, że w moim planie jest zaplanowana również elastyczność. Na razie, mam wrażenie, że zmniejszanie dystansów nie jest konieczne, ale jeżeli przyjdzie taki czas, to mam nadzieję że odpowiednio zareaguję

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnio na forum toczyła się zażarta dyskusja na ten temat, jeśli nie czytałeś, to łap linka. Oczywiście trzeba odsiać nieuniknione w takich dyskusjach treści, ale ogólnie jest ciekawie.marcinski pisze:Ostrożnością napawają mnie różne wieści o padających to tu tao tam różnych sportowcach amatorach czy nawet bardziej zaawansowanych. Zastanawiają mnie powody tego; czy to właśnie że przeceniają swoje możliwości, przetrenowanie, czy może brak właściwego przygotowania, a może właśnie zaniedbali "słuchanie organizmu" albo ignorowali jego sygnały. Może wszystko razem.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- cexar
- Dyskutant
a z jakim ty sprzętem pomiarowym biegasz że masz tak dokładne czasy z rozpiskami tętna itp
?

- marcinski
- Wyga
- Kontakt:
.. z pulsometrem Beurer 26pm... ma opcję lapowania i wyznacza średnie tętno odcinka i takie tam rzeczy, co sobie piszę..