Bogil - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Opierdalam się, bo jest LIPA! Coś mi się z kostką podziało. Ale walcze, wspięcia robie z piłką lekarską, coś próbuje biegać ale po każdym bieganiu jest gorzej. Eksperymentuje z butami, nawierzchnią itp. Zobaczymy jak po dzisiejszym longu dalej będzie lipa to lekarz albo jakiś inny znachor zarobi pieniądze.
New Balance but biegowy
Plague
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega

Nieprzeczytany post

Ehh wracaj szybko do zdrowia! Mnie coś kolano pobolewa, też po long, ale nie dopuszczam myśli, że to przerwa od biegania. Po prostu znowu dzisiaj i jutro będą long :hahaha: Musi przejść, nie ma wyjścia. Oby i Tobie przeszło szybko! :oczko:
adam77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bogil pisze:Opierdalam się, bo jest LIPA! Coś mi się z kostką podziało. Ale walcze, wspięcia robie z piłką lekarską, coś próbuje biegać ale po każdym bieganiu jest gorzej. Eksperymentuje z butami, nawierzchnią itp. Zobaczymy jak po dzisiejszym longu dalej będzie lipa to lekarz albo jakiś inny znachor zarobi pieniądze.
Uuuu to nie dobrze. Kurde coś się ostatnio blogerzy "sypią" W takim razie wracaj do pełnej sprawności. Zdrówka życzę.
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Może jednak będzie dobrze. Biegałem dziś longa po terenie krossowym 110 min i wróciłem bez syndromów kontuzji ;)
Wczoraj na bieżni biegałem ostatnie 10 min boso i dodatkowo cały czas robię wspięcia na palce i wygląda na to ze są efekty ;D
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Owsianka brzmi pysznie.

A kości współczuję, bo niestety rozumiem-rozumiem... wspieram-wspieram... Zbity zad - to nie jest miłe...
ODPOWIEDZ