Bogil - komentarze
Moderator: infernal
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
- Życiówka w maratonie: brak
Opierdalam się, bo jest LIPA! Coś mi się z kostką podziało. Ale walcze, wspięcia robie z piłką lekarską, coś próbuje biegać ale po każdym bieganiu jest gorzej. Eksperymentuje z butami, nawierzchnią itp. Zobaczymy jak po dzisiejszym longu dalej będzie lipa to lekarz albo jakiś inny znachor zarobi pieniądze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Ehh wracaj szybko do zdrowia! Mnie coś kolano pobolewa, też po long, ale nie dopuszczam myśli, że to przerwa od biegania. Po prostu znowu dzisiaj i jutro będą long
Musi przejść, nie ma wyjścia. Oby i Tobie przeszło szybko! 

-
- Zaprawiony W Bojach
Uuuu to nie dobrze. Kurde coś się ostatnio blogerzy "sypią" W takim razie wracaj do pełnej sprawności. Zdrówka życzę.Bogil pisze:Opierdalam się, bo jest LIPA! Coś mi się z kostką podziało. Ale walcze, wspięcia robie z piłką lekarską, coś próbuje biegać ale po każdym bieganiu jest gorzej. Eksperymentuje z butami, nawierzchnią itp. Zobaczymy jak po dzisiejszym longu dalej będzie lipa to lekarz albo jakiś inny znachor zarobi pieniądze.
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
- Życiówka w maratonie: brak
Może jednak będzie dobrze. Biegałem dziś longa po terenie krossowym 110 min i wróciłem bez syndromów kontuzji 
Wczoraj na bieżni biegałem ostatnie 10 min boso i dodatkowo cały czas robię wspięcia na palce i wygląda na to ze są efekty ;D

Wczoraj na bieżni biegałem ostatnie 10 min boso i dodatkowo cały czas robię wspięcia na palce i wygląda na to ze są efekty ;D