JARQP - komantarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

jarqp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Korzystam garmin'a 405, a ciągi o których piszesz to moje tętno (średnie) na każdym kilometrze. Już poprawiłem i jest czytelniej :bleble:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

wow z takimi życiówkamii to byłeś chyba w polskiej czołówce na 10 km i nie tylko :-) będę zaglądał i powodzenia życzę
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jarek - tak z ciekawości dlaczego przestałeś biegać? Kontuzja, inne perspektywy...?
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
jarqp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

piter82 pisze:wow z takimi życiówkamii to byłeś chyba w polskiej czołówce na 10 km i nie tylko :-) będę zaglądał i powodzenia życzę
Do czołówki to miałem daleko. Zresztą teraz jestem innym człowiekiem, większym (w sensie grubszym) i rozdział bieganie na dobrym poziomie już za mną. Myślę, że raczej już nie poprawie życiówek, a jak przebiegnę 10km na poziomie 34' to będę mówił o cudzie. Mam nadzieję, że taki się zdarzy, aczkolwiek w życiu nic się nie dzieje samo z siebie i trzeba cudom pomagać, a czy mam na tyle zapału aby do tego dążyć to już inna historia.
jarqp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jarkovsky pisze:Jarek - tak z ciekawości dlaczego przestałeś biegać? Kontuzja, inne perspektywy...?

Jarku...

Przyczyn jest kilka...

Zdrowie... to na pewno przyczyna nr jeden... mam do dziś problem z tarczycą... co się przekłada na problemy z sercem i niestety problemem z wagą, która skacze jak opętana. Jako ciekawostkę napiszę, że przytyłem w ciągu trzech miesięcy 18kg. Wtedy jeszcze nie wiedziałem dlaczego...

Inne perspektywy... w wieku 24, czy 25 lat trzeba pomyśleć o zarabianiu. Mój poziom sportowy najwyższy nie był, więc i pieniądze niewielkie... choroba tylko pomogła mi podjąć decyzję o zakończeniu przygody z bieganiem.

Dziś mam stałe, stabilne dochody i chcę znowu pobawić się w bieganie... czy zdrowie pozwoli... zobaczymy...
rwJasiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <35'

Nieprzeczytany post

Jar, jak z wagą u Ciebie?
jarqp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Waga...

Myślałem, że waga się zepsuła... ale chyba nie :grr:

Dziś rano 89,1kg !!!!

:tonieja:
Whitecat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Niegdyś niesamowite wyniki ;)
Życzę powrotu do formy choć w małym stopniu
Powodzenia !
Aros
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam

Gratulację wczorajszego zwycięstwa:), byłem jednym z uczestników z Sztafety która zajęła 2 miejsce. My mieliśmy 5 zawodników, (po 2 h zmieniało się nas juz tylko 3) ale o bardzo różnym poziomie biegowym, więc do zwycięstwa trochę brakło. Miło było się pościagać w takim doborowym towarzystwie:)

pzdR
jarqp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Aros pisze:Witam

Gratulację wczorajszego zwycięstwa:), byłem jednym z uczestników z Sztafety która zajęła 2 miejsce. My mieliśmy 5 zawodników, (po 2 h zmieniało się nas juz tylko 3) ale o bardzo różnym poziomie biegowym, więc do zwycięstwa trochę brakło. Miło było się pościagać w takim doborowym towarzystwie:)

pzdR
no prosze :hejhej:

są i wyniki...

http://www.maratonypolskie.pl/wyniki/2010/rudmis0sz.pdf
ODPOWIEDZ