Przygotowanie do półmaratonu

Moderator: infernal

Przemektzn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam to mój pierwszy post na tym forum , nie wiem jakie tu są zwyczaje itp . więc proszę o wyrozumiałość i brak hejtu:

Zapisałem się na swój pierwszy półmaraton , który odbędzie się 7 pażdziernika 2018 r.
Jestem całkowitym lajkiem w tej dziedzinie czyli zielony....
Jedynie co wiem o swoich możliwościach to tyle ze z kondycją nie ma totalnego dna:) bo biegam 2 razy w tygodniu po ok. 10 km będac w ciągłym biegu i jeszcze mam troszkę siły . Na obecną chwilę 21 km to napewno bym nie dał rady tak ale jeszcze jest czas zeby coś poprawić, przynajmniej tak mi się wydaje. Mój trening poprostu polega na tym ze te 10 km przebiegam , jedynie co mi przychodzi do głowy to stopniowe zwiększania dystansu czyli np. z 10-12km , ale podejrzewam ze nie w tym tkwi skuteczność treningu , muszą być pewnie jakieś urozmaicenia itp. Chciałbym prosić was o to żeby ktoś na ten okres od lipca co pażdziernika podsunął zarys jakieś planu treningowego , oraz sposoby odzywiania itp. Odrazu piszę ze moim celem jest tylko przebiegniecie półmartonu!!! nie martwie się wynikiem mogę zająć nawet ostatnie miejsce , chce poprostu sobie udowodnić ze dam rade:)Pozdrawiam i z góry dziękuje za jakaśś pomoc i ile taką tu uzyskam:) :spoczko:
New Balance but biegowy
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

Nieprzeczytany post

PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
ODPOWIEDZ