40 lat minęło... - powalczyć o życiówki w roku 2016

Moderator: infernal

le0n71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:28
Życiówka w maratonie: 03:24:00

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich i dziękuję za życzenia urodzinowe :usmiech:
Dawno mnie nie było, a i biegałem też prawie dwa miesiące temu. Sytuacja życiowa zmusiła mnie do wyjazdu do Anglii i tu będę przez dłuższy czas. Tygodnie przed wyjazdem i dwa tygodnie, które spędziłem już w UK kosztowały mnie sporo stresu. Nie miałem głowy do biegania, czasu też nie. Ale mam nadzieję, że niebawem wrócę do treningów i szybko się odnajdę w nowej rzeczywistości. Zwłaszcza, że tu gdzie jestem (Leicester), parków zatrzęsienie i dużo biegaczy dookoła. Formy całkiem nie straciłem, bo chociaż nie biegam, to pokonuję niemal dzień w dzień sporo km pieszo, więc jakiś tam ruch cały czas jest :taktak: Pomału oswajam się z nową rzeczywistością, łatwo nie jest, bo rodzina daleko a ja sam (chociaż Polaków naokoło tysiące :hahaha: ). Buty biegowe zabrane więc na pewno nie zgniją w walizce, może już w tym tygodniu ruszę zwiedzać miasto na biegowo. Starty w tym roku raczej odpuszczę, ale postaram się chociaż pobiegać w tutejszych parkrunach, które odbywają się co sobotę w dwóch dużych parkach. Będę się odzywał od czasu do czasu, dając znać, czy żyję i czy udaję mi się coś biegać :taktak:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki i forumowiczów, trzymajcie się !! :usmiech:
Obrazek

10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
ODPOWIEDZ