Eliza - biegać regularnie!

Moderator: infernal

azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Obrazek

Rodzaj : Wybieganie
Czas : 1h 5 minut
Dystans : 9,1 km

Jutro przebieżki :usmiech:

I tak na miłe zakończenie :hahaha: moja fotka:D

Obrazek
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
New Balance but biegowy
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

BRAK : mojej naujkochańszej mp3...nie chce się włączyć :ojnie:

Trening : PRZEBIEŻKI
Dystans : 4,1 km
Czas : nieznany : :zero:

A przebieżki to tak :
5x 20s sprint | 40 s marsz
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

W towarzystwie kuzynki,która również biega,tylko że ona tak bardzo,bardzo amatorsko.A ja amatorsko :hej:

Brak : mojej najukochańszej mp3,ale już nie było tak źle jak wczoraj;)
Rodzaj : Spokojny bieg
Dystans :
Czas : ok.30 min(w tym 2 podbiegi i 2 zbiegi)

Co do kuzynki,to stwierdziłam,że dostosuję się do jej tempa,ale po 100 m wróciłam do swojego normalnego tempa i tak aż do końca biegu. Kuzynkę zostawiłam już po 1 km i już sobie sama biegłam,czasami się tylko odwracałam,żeby sprawdzić czy się gdzieś nie zapodziała.

Jutro wolne,achh :spoczko:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Trening wieczorny,kuzynka mnie jeszcze wyciągnęła,to myślę no dobra,jutro i tak mam przerwe,a poza tym to miał być spokojny bieg.

Rodzaj : spokojny bieg
Dystans : 7,6 km
Czas : 49 minut

Na trasie spotkałyśmy najpierw jakichś 3 biegaczy,potem jakąś dziewczynę i tak z 400 m po niej taką starszą panią.Fajnie,bo ciemno było i się mi lepiej biegło.

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

NADAL BEZ MP3 :echech: :echech: :echech: :echech: :echech: :echech: :echech:

Rodzaj : INTERWAŁY
Dystans : 6,1 km
Czas : 42 minuty (3x podbiegi - mniejsze,lub większe i 3x zbiegi) ( 5 x 20s sprint|90 s trucht )

Jutro podbiegi. :oczko:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

MP3 DZIAŁA :hej: :hej: :hej: :hej:

Rodzaj : PODBIEGI
Dystans : 5,1km
Czas : 34 minuty

Jutro wolne.W piątek wybieganie.

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

MP3 chyba jednak dalej nie dziala :ojnie:

Rodzaj :Wybieganie
Dystans : 7,6 km
Czas : 51 minut

Jutro przebieżki.

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Rodzaj : PRZEBIEŻKI
Dystans : 7,2 km
Czas : 44 minuty

Ale trase wybrałam,mega męcząca.Kilka podbiegów,kilka zbiegów.Ale fajnie było.Na koniec zrobiłam jeszcze 5 przebieżek.Porozciągałam się.Na ,,śniadanie'' (13:00) zjadłam kurczaka z 2 kromkami razowymi z nie wielką ilością margaryny.

Jutro zwykły bieg i pewnie będą 2 treningi.Rano i wieczorem.Bo w poniedziałek wolne,we wtorek mam interwały ale ich nie zrobię bo od poniedziałku od rana,do wtorku wieczora jestem w Krakowie.Więc nie ma szans na trening.

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Rodzaj : Zwykły
Dystans : 8 km
Czas : 47 min
Średnie tempo : 5:52

Pięknie mi się dzisiaj biegło.Troszkę żywsze tempo i większa satysfakcja gwarantowana.Nawet nie czułam się zmęczona,poprostu biegłam.Zauważyłam,że jak nie mam mp3 to bardziej panuję nad swoim tempem i że tak powiem nie ,,zamulam''.Staram się czasami przyśpieszać,ale tak o wiele wiele lepiej mi się biegnie.Dzisiaj zostawiłam kuzynkę daleko,daleko w tyle.To też mi trochę dodaje siły.Nie lubię biec koło kogoś tylko bardziej przed nim.Ale wiadomo,ona biega bardzo amatorsko,fajnie by było gdyby biegała na lepszym poziomie to bym dopiero wtedy zobaczyła czy dam radę. :hejhej: Ale narazie poprostu staram się trenować.Regularnie.

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj się nie odezwałam bo byłam w Krakowie,więc z treningu(miały być interwały) nici.Dzisiaj też nie lepiej,ale jutro na szczęście wracam do domu,więc w piątek szykuje się wybieganie.. :hejhej:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Wczoraj nie poszłam na trening,bo zamiast wrócić o 14,to wróciłam koło 19.Sama wieczorem nie biegam,więc postanowiłam zrezygnować.

Dzisiaj biegło mi się okropnie,nie dość,że mi włosy latały na wszystkie strony,w tym na twarz,to jeszcze,nie mogłam odwrócić głowy bo coś mi sie bloknęło.Tak mnie to wkurzało.A i na dodatek jakiś km przed końcem jechał dziadek to ja się zatrzymałam i zaczęłam truchtać w miejscu,a on,że mam wejść do auta a ja pokazuję,że nie,a on mi drzwi otwiera,no to dobra weszłam i się coś tam popytał i pobiegłam dalej.

Zrobiłam 4 przebieżki. 20s sprint | 40 s marsz

Dystans : 5,3 km
Czas : 00:32:30
Śr tempo : 6:08

W tym tygodniu opuściłam 3 treningi.Jeszcze się nażarłam tyle,że no..

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Rodzaj : Zwykły
Dystans : 7,968 km
Czas : 00:48:03
Śr tempo : 6:02

Pewnie miałabym lepszy czas gdyby nie to,że okropnie bolało mnie śródstopie w prawej nodze więc sobie biegłam na pięcie 1/3 trasy..Wiatr jest okropny,buty mi w błocie zostawały :hahaha: i jeszcze ubrałam 2 bluzy. :lalala:
Ale bieg uważam za udany. :taktak:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

CZUJĘ SIĘ NIEZIEMSKO! :hejhej:

Rodzaj : INTERWAŁY - najtrudniejszy trening według mnie,najbardziej sapie,najbardziej bolą nogi :taktak:
Dystans : 5,468 km
Czas : 31minut 30 s

Śr tempo : 5:46 :hej:

Interwały były w 2/3 treningu. 5 x 20s sprint | 90s trucht
Pięknie było.Błoto mi przeszkodziło w finiszowaniu.. :hahaha: ale jakoś dałam radę.Chciałam się koniecznie zmieścić w 31 minutach tak dla własnej satysfakcji.Bez mp3 biega mi się o wiele lepiej i nawet już mi nie przeszkadza to moje sapanie.Ładne tempo miałam aż do podbiegu,który mnie zmęczył z deczka,ale jakieś 500 m po nim już mogłam biec trochę szybciej,potem zrobiłam interwały,jeszcze trochę biegłam i koniec.

A takiego lenia miałam..Teraz tylko pozostało sprzątnąć pokój. :ojnie:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

CZUJĘ SIĘ BARDZIEJ NIEZIEMSKO NIŻ W POPRZEDNIEJ NOTCE HAHA :taktak: :hej: :hej: :hej: :hej:

Rodzaj : PODBIEGI
Dystans : 4,5 km
Czas : 23:15
Śr tempo : 5:10 :hej:

Jutro wolne.Nogi odpoczną,a w piątek lecimy z wybieganiem,tylko chciałabym żeby tempo oscylowało w granicach 6:30,ew. wyżej.Zobaczymy zresztą.Po treningu zasłużony obiadek - makaron pełnoziarnisty z cukinią i rukolą :taktak:

Blog
Komentarze

Obrazek
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

Rodzaj : PRZEBIEŻKI
Dystans : 5,4 km
Czas : 31 minut
Śr tempo : 5:49/km

Blog
Komentarze

Obrazek
ODPOWIEDZ