htb - powoli do przodu

Moderator: infernal

htb
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niedziele 8.03.15
dystans / czas / śr. tempo
9.28 / 00:57:17 / 06:10

Dwa tygodnie choroby i w zasadzie zero jakiejkolwiek aktywności w tym czasie :( Wczoraj w końcu udało się wyjść na powietrze i lekko poszurać niecałą godzinkę. Szału nie było, ale myślałem że będzie dużo gorzej jak na tak długa przerwę :) Pogoda się poprawia więc mam nadzieję że żadnych przerw już nie będzie. Korzystając z nadmiaru czasu wpadłem na pomysł żeby zakupić zegarek. Oczywiście tysiące analiz i nadal nie wiem co :) Zostały dwa modele na placu boju Garmin 310XT i 610. Pod względem funkcji to samo. Już w zasadzie zdecydowałem się na 310, ale jakoś przerażają mnie jej gabaryty :) Z drugiej strony cały czas się zastanawiam co zyskam w porównaniu do np. Runtastic Pro na telefonie za to ponad 700PLN.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2015, 09:57 przez htb, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
htb
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niedziele 15.03.15
dystans / czas / śr. tempo
10.81 / 01:04:18 / 05:57

Powrót do biegania nie wyszedł zbyt dobrze :( Skończyło się kolejnym tygodniem przerwy. Wczoraj znowu udało się pobiegać i jak na razie wszystko wskazuje że na razie przerw nie będzie. Forma przed chorobą była słaba, a po chorobie jeszcze gorzej, chociaż miałem nadzieję że aż tak źle nie będzie. No ale teraz trzeba będzie się wziąć do roboty. W końcu doszła kolejna motywacja :) Z nadmiaru czasu postanowiłem w końcu zainwestować w zegarek. Wybór padł na 310XT. Koniec końców na placu boju zostały 310XT i 610. Drugi dużo poręczniejszy, ale jednak nie przekonało mnie to do tego żeby dołożyć ponad 200PLN. 310XT to spora busola, ale jednak w bieganiu jakoś mocno to nie przeszkadza na szczęście :) Zastanawia mnie tylko czemu Garmin nie zrobił koperty zbliżonej do tej z 305. Wyświetlacz zostałby taki sam a udało by się zgubić trochę z grubości zegarka. No ale widocznie komuś się taki bardziej podobał :)
ODPOWIEDZ