Pogoda: 18st, niebo częściowo zachmurzone, lekki wiatr
Dystans / Czas / Tempo
14km 120m / 1h 24min 37s / 06:00/km
Dzisiaj spokojny bieg z Norbertem. Miło i przyjemnie na pogaduchach

Moderator: infernal

!
 !

> Rozgrzewka i schłodzenie to pół na pół żaba i grzbiet.
 > Rozgrzewka i schłodzenie to pół na pół żaba i grzbiet.  !
 !
 Cieszy też fakt że nie mam żadnych problemów z zakwasami, niby po ok 1-2h po treningu nogi czuje to później to uczucie zmeczena odchodzi i jest wszystko w porządku
 Cieszy też fakt że nie mam żadnych problemów z zakwasami, niby po ok 1-2h po treningu nogi czuje to później to uczucie zmeczena odchodzi i jest wszystko w porządku  Podczas tych wszystkich odcinków skupiałem się też na pracy rąk i odpowiednio długim kroku, na pewno coś to daje
 Podczas tych wszystkich odcinków skupiałem się też na pracy rąk i odpowiednio długim kroku, na pewno coś to daje  heh
  heh
 . Nawet sie hamowałem ale na nic sie to zdało, po prostu dzisiaj takie tempo mi nadzwyczaj pasowało i nie męczyłem się
 . Nawet sie hamowałem ale na nic sie to zdało, po prostu dzisiaj takie tempo mi nadzwyczaj pasowało i nie męczyłem się 

bo Marcin nieraz umierał heh
  bo Marcin nieraz umierał heh

szacun stary
  szacun stary  !!!
!!!
 ! Dobrze że 3/4 trasy odcinków miałem w cieniu bo było by kiepsko. Dzisiaj doszły 4 odcinki czyli 24x 100m na 1min przerwie <3 przerwa to wyciąganie kamienia z buta>! Lało się ze mnie niemiłosiernie, frotke wyciskałem 4x! Ogólnie źle mi sie biegało, ale na pogode bym tego nie zwalał, to raczej efekt wczorajszych 6h kopania na działce na tym skwarze! Ręce miałem zakwaszone i dłonie odparzone a na dodatek kręgosłup coś pobolewał. Tak strasznie mi się dzisiaj nie chciało wyjść biegać, no ale co zrobić, jak mus to mus
 ! Dobrze że 3/4 trasy odcinków miałem w cieniu bo było by kiepsko. Dzisiaj doszły 4 odcinki czyli 24x 100m na 1min przerwie <3 przerwa to wyciąganie kamienia z buta>! Lało się ze mnie niemiłosiernie, frotke wyciskałem 4x! Ogólnie źle mi sie biegało, ale na pogode bym tego nie zwalał, to raczej efekt wczorajszych 6h kopania na działce na tym skwarze! Ręce miałem zakwaszone i dłonie odparzone a na dodatek kręgosłup coś pobolewał. Tak strasznie mi się dzisiaj nie chciało wyjść biegać, no ale co zrobić, jak mus to mus   ...Ostatni odcinek to max na dzisiaj!
  ...Ostatni odcinek to max na dzisiaj!
 ! Tempo najmniejsze wyszło 5:04/km a najszybsze 4:04/km! Biegło sie bardzo dobrze, samopoczucie mimo tej duchoty super. Sam nie wiem czemu dzisiaj mi sie dobrze biegło. Nastepnym razem na rozbieganiu musze sie hamować, bo przesadzać nie ma co!
 ! Tempo najmniejsze wyszło 5:04/km a najszybsze 4:04/km! Biegło sie bardzo dobrze, samopoczucie mimo tej duchoty super. Sam nie wiem czemu dzisiaj mi sie dobrze biegło. Nastepnym razem na rozbieganiu musze sie hamować, bo przesadzać nie ma co!