Nie rozumiem, to głosowałeś czy nie?mimik pisze:gratulacje Patatajec...spoko konkursik... ja głosowałem na osobę która ma zero pkt, bo każdemu należą się brawa za prowadzenie bloga
Konkurs na Najciekawszy Blog Treningowowy 8-14 / listopada
Moderator: infernal
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
HmmmGłosy oddawać mogą tylko blogerzy poprzez ANKIETĘ,
Wszystkich blogerów mamy 22
Blogerów wymienionych w ankiecie - 19
Liczba oddanych głosów w ankiecie - 26
Hmm, chyba mamy jakiś ukrytych blogerów, bo coś z tymi liczbami nie pasi. chyba, że coś pokręciłem :P
Pozdro
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Adamie, przepraszam za zamieszanie, a własciwie za nie poprawne sformułowanie zdania... oddałem swój głos chyba w piątek, poprostu dałem go osobie która miała wtedy zero punktów, tak napisałem o tym żeby wspomnieć o tych osobach, na które nikt nie głosował, taki ze mnie altruista niepoprawny
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Jest jeszcze kilka osób którzy dostali uprawnienia ale jeszcze nic nie napisali.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No nie, ktoś się nie staje blogerem w przeciągu sekundy od przyznania mu uprawnień. Czasami muszą się oswoić z myślą o blogowaniu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
No fakt, z tym się jest trudno nie zgodzić hehehehehAdam Klein pisze:No nie, ktoś się nie staje blogerem w przeciągu sekundy od przyznania mu uprawnień. Czasami muszą się oswoić z myślą o blogowaniu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hmm.. jakoś umknął mi ten wątek i nie dałem rady zagłosować - tym bardziej wielkie podziękowania dla osoby która to mój blog uznały za najciekawszy
Ufam, że nie była to pomyłka, choć szczerze mówiąc, wydaje mi się iż jest na tym forum kilka blogów ciekawszych jak np wyróżnionego w tym konkursie Patatajca GRATULACJE.
Jednocześnie wnioskuje o wykluczenie kolegi z kolejnych konkursów bo zaczynamy mieć sytuację podobną do Polskiej Ligi Siatkówki - gdzie złoto tradycyjnie już zdobywa Skra a reszta od początku sezonu bije się o srebrny medal.
Pozdrawiam
Ufam, że nie była to pomyłka, choć szczerze mówiąc, wydaje mi się iż jest na tym forum kilka blogów ciekawszych jak np wyróżnionego w tym konkursie Patatajca GRATULACJE.
Jednocześnie wnioskuje o wykluczenie kolegi z kolejnych konkursów bo zaczynamy mieć sytuację podobną do Polskiej Ligi Siatkówki - gdzie złoto tradycyjnie już zdobywa Skra a reszta od początku sezonu bije się o srebrny medal.
Pozdrawiam
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
hihihi ... obdarowanym już, więc niniejszym ogłaszam, że wykluczam się z przyszłych konkursów . Ale chcę mieć prawo głosu :D!
Widzę, że Adam stworzył grupę blogerów. Są nowe nicki. Zapraszamy więc użytkowników Alexia i piglet do założenia swych wątków blogowych
Widzę, że Adam stworzył grupę blogerów. Są nowe nicki. Zapraszamy więc użytkowników Alexia i piglet do założenia swych wątków blogowych
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - słuchajcie, konkurencja musi być !!
Kolejny konkurs zrobimy - za powiedzmy kilka tygodni, może do tej pory Patatajcowi wyrosną groźno konkurenci.
Kolejny konkurs zrobimy - za powiedzmy kilka tygodni, może do tej pory Patatajcowi wyrosną groźno konkurenci.