Hotmas - od grubasa do ultrasa ;)

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A teraz będę się chwalił :ble: Po piersze plan nie zawiódł i udało się pobiegać. A po drugie i najważniejsze konkurencja ogłosiła dziś wniki "Złotch Biegów" i "nasz" bieg uplasował się na 5 miejscu w kategorii 10 km i na trzecim miejscu w kategorii Kluby i woj. Kujawsko -Pomorskie.

Duma troszkę rozpiera. Acooo :hahaha:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzy tygodnie, to szmat czasu. Wiele się zdarzyło, pojawiło sie wiele wątpliwości, kilka razy byłem bliski rzucic w cholerę to bieganie, bo przecież nie mam czasu, nie ma postepów, bo po co mi to wszystko, a życie bez biegania też ma sens i ogólnie jest fajne. Jednak walczę, nie poddaję się i próbuje powoli robić swoje, bez Danielsów, bez Skarżyńskich, czy innych wielkich, ale po swojemu. Co z tego wyjdzie, zobaczymy...
Jest też następny powód do dumy. Mianowicie społeczność biegowa naszego województwa uznała w głosowaniu, że najlepszym biegiem na 10 km w Kujawsko-pomorskim był II Bieg rycerski. Radość wielka, i pozytywny kop do dalszej jeszcze lepszej pracy :taktak:

Już nie długo mały konkursik z pakietem startowym jako nagroda :spoczko:

Obrazek
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja pierdziuuuu. Jak ja ostatnio mam mało czasu. Ale nie narzekam, biegam kiedy tylko mogę, a że nie ma tego wiele trudno. Odbiję sobie w już w niedziele, będę miał dużo czasu na bieganie :taktak:
Obiecałem konkurs i oto on: Podajcie w komentarzach mój przybliżony czas podczas najbliższego Półmaratonu Warszawskiego. Dla osoby, która będzie najbliżej w nagrodę pakiet startowy na III Bieg Rycerski w Świeciu :)
ODPOWIEDZ