OPIS: Nie ma złej pory na na bieganie! Dziś zakładałem 10km BS, ale w trakcie biegu stwierdziłem, że spróbuję "pociągnąć" 9km w TS na 10km. W niedzielę 29.06.2014r. startuję w II Biegu "Piotra i Paweła" w Poznań na 10km i chciałbym maksymalnie zbliżyć się do życiówki. USG kolana wykazało torbiel podkolanową 29mm/24mm (w łączności ze stawem). Czekam na ponowną konsultację z ortopedą, po której będę już pewny, co w tym roku z Berlinem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
''Biegnij jeśli możesz, idź jeśli musisz, czołgaj się jeśli nie masz wyboru- tylko nigdy się nie poddawaj!''
OPIS: Mały sprawdzian dla kolana w biegu na dużej (jak dla mnie) szybkości, stąd 2km BS+ 1km WI+ 2km BS. Jest dobrze! Oby tak dalej. W niedziele zawody na 10km, więc zobaczymy na co obecnie mnie stać
Dobrej nocy!
''Biegnij jeśli możesz, idź jeśli musisz, czołgaj się jeśli nie masz wyboru- tylko nigdy się nie poddawaj!''
OPIS: Przed niedzielnymi zawodami już się nie forsuję:) Dziś 9km BS+ 1km w planowanym TS na 10km. Może się uda zbliżyć do "życiówki" (?) Zobaczymy! Na pewno dam z siebie wszystko.
Dobrej nocy!