Mam ostatnio dziwną dolegliwość podczas biegania. Po przebiegnieciu ok. 5-6 km zaczynają piec mnie stopy. Ostatnio musialam zkonczyc szybciej trening bo nie moglam dalej biec. Zmienilam obuwie, kupilam niby lepsze skarpetki ale to nie pomoglo. Macie jakies porady?
Pieczenie stóp
Moderator: beata
-
Anka85
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 1h 5 min
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć wszystkim
.
Mam ostatnio dziwną dolegliwość podczas biegania. Po przebiegnieciu ok. 5-6 km zaczynają piec mnie stopy. Ostatnio musialam zkonczyc szybciej trening bo nie moglam dalej biec. Zmienilam obuwie, kupilam niby lepsze skarpetki ale to nie pomoglo. Macie jakies porady?
-
Anka85
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 1h 5 min
Nie szkoda Ci czasu na głupoty? Jak masz tak pisać to lepiej się nie spinaj, bo to ani mądre ani zabawne. Pytam osób doświadczonych i inteligentnych. A dla Twojej wiadomości to była kwestia składu materiału, z którego wykonane są wkładki w butach.
- Marola
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 75.45
Pieczeni stóp jest często występującym objawem grzybicy. Na początku nic nie widać. Polecam krem z apteki za 10 zł lub olejek z drzewa herbacianego. Trochę trwa zanim się zwalczy. Poza tym higiena i częste wierzenie