nike lunarglide 6 i rozmiar

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Natalia28
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej dziewczyny :) mam problem z odpowiednim rozmiarem. Generalnie nosze rozm 38 i dlugosc wkladki 24 cm. W sklepie mierzylam nike lunarglide 6 wlasnie 38, niby nie czulam palca przy koncach, troche pobiegalam i super trzymaly stopę. Ale jak wyjęlam wkladke i przyłożylam stope to mialam na styk z wkładką. Niestety w sklepie nie bylo 24,5 cm zeby porównac. Powinnam jednak kupic te o 0,5 cm większe ? Obawiam sie czy wtedy buty nie beda tak dobrze trzymac.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja bym brała co najmniej 0,5 cm większe, a nawet 38 i 2/3 (nike kiedyś miał 2/3, nie wiem jak teraz). ale to lepiej zmierzyć jednak.
go get 'em tiger
Aska85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja też bym brała większe i 0,5 to takie minimum. ale warto jednak byłoby je przymierzyć. Popatrz w internecie i podzwoń po sklepach stacjonarnych czy mają, a jak maja to udaj się przymierzyć i zobaczysz jak one leżą czy są dobre, bo może sie okazać, ze nie będą. A słabo by było, gdyby okazało się, ze zamówisz a jak przyjdą to nie będą paskować.
Natalia28
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No wlasnie dzwonilam i są tylko nie w tym rozmiarze ;/ Chyba po prostu bede musiala zamowic i najwyzej odeslac ale moze nie bedzie potrzeby :)
ODPOWIEDZ