kobiecy dylemat- kolor ;D

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Natalia28
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej dziewczyny ! Mam zamiar kupic te o to buty tylko mam dylemat co do koloru, wiem ze to najmniej istotne ale dla nas kobiet ma jakies tam znaczenie ;D doradzicie ? :)

http://www.dobiegania.pl/buty-do-biegan ... 10233.html

czy

http://www.sklepbiegacza.pl/buty/damski ... -turkusowy

A moze ktoras z Was biega w tym modelu i moze sie podzielic opinia ? :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

te drugie :taktak:
go get 'em tiger
Jussi24
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mnie osobiście też się podobają te drugie. Mam podobne z adidasa i są rewelacyjne, wygodne , nie czuje, że mam coś na nogach
Natalia28
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wybralam te pierwsze, bardzo ladne ale musialam zwrocic bo za małe nie tylko na długość, strasznie cisną całą stopę ;/ Przypuszczam ze nawet w wiekszym rozmiarze nie bylo by lepiej, nie na moją stope niestety. Musze poszukac czegos innego.. :)
Aska85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja do biegania śamiało mogę polecić te buty
http://oryginalnebuty.pl/adidas-adipiure-tr-360-w
mam je już od dłuszego czasu i im się nic nie stało, sa cały czas w dobrym, perfekcyjnym stanie. a moja noga tez jakoś je polubiła bo czuję siew nich wygodnie.
Natalia28
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chyba się zdecyduje na nike lunarglide 6 tylko czekam az troche z tanieją ;D obecnie biegam w asics gel zaraca 2 i masakra strasznie obcieraja moze dlatego ze biegam w nich juz 2 lata.
numizmatyk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

heh, no dwa lata jak biegasz, to juz trochę buty mogą mieć swoje wady. Ale w sumie zależy jak często biegasz.
Ja to zmieniam buty często, bo i często biegam, prawie codziennie, więc czasem już nie dają rady.

Aska85, ze tak zapytam, nie o te buty co poleciłaś, wszak dziewczyńskie mnie nie interesują, ale o ten sklep.
Ty go podlinkowałaś, bo tam je nalazłaś czy że tam je kupiłaś. Bo otworzyłem ten link i znalazłem takie reeboki co mam teraz, i bym kupił, ale że tak powiem nie znam tego sklepu. i pytam.
Aska85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

numizmatyk pisze:Aska85, ze tak zapytam, nie o te buty co poleciłaś, wszak dziewczyńskie mnie nie interesują, ale o ten sklep.
Ty go podlinkowałaś, bo tam je nalazłaś czy że tam je kupiłaś. Bo otworzyłem ten link i znalazłem takie reeboki co mam teraz, i bym kupił, ale że tak powiem nie znam tego sklepu. i pytam.
Poleciłam buty ze sklepu w którym je kupowałam., bo ten mi sie skojarzył po prostu. ale co do sklepu oryginalnebuty.pl nic mu zarzucić nie mogę, sklep dobry, buty dobre. cóż chcieć wiecej.
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Natalia28 pisze:masakra strasznie obcieraja moze dlatego ze biegam w nich juz 2 lata.
But raczej z wiekiem nie powinien obcierać (chyba że przetrze się cholewka i zaczną jakieś plastikowe wstawki uwierać), jeśli obcierają to albo od początku były źle dobrane albo wina skarpetki.
Natalia28 pisze:Wybralam te pierwsze, bardzo ladne ale musialam zwrocic bo za małe nie tylko na długość, strasznie cisną całą stopę ;/ Przypuszczam ze nawet w wiekszym rozmiarze nie bylo by lepiej, nie na moją stope niestety. Musze poszukac czegos innego..
Z własnego doświadczenia (też chciałem te buty, które wybrałaś - oczywiście w wersji męskiej :) ) mogę polecić przymierzenie supernova glide 7, jest to but szerszy od responsa i więcej miejsca w palcach oraz nieco wyższe też są (nie cisną). Glide 7 w runnersclubie widziałem za 259 + darmowa przesyłka dzisiaj więc można próbować.
biegam ultra i w górach :)
ODPOWIEDZ