Masaż kręgosłupa
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie!
Jesteśmy w strefie kobiet więc mam nadzieję, ze któraś z Pań pomoże mi. Od jakiegoś czasu odczuwam coraz większe bóle kręgosłupa - niestety ale praca w biurze moze i do przyjemnych należy, jednak ciągłe siedzenie odbija się na stanie naszego kręgosłupa. Dodatkowo niewygodne, źle dopasowane fotele i biurka nie pomagają. Kiedyś do czasu do czasu udawało mi się odwiedzać gabinety masażu i nie odczuwałem większego bólu jednak teraz przeprowadziłem się i zwyczajnie nie opłaca się dojeżdżać. Żona zaoferowała pomoc jednak wiemy jak ważne są olejki do masażu. Nie wiemy które wybrać. Moze któraś z Pań wie czym się kierować?
Jesteśmy w strefie kobiet więc mam nadzieję, ze któraś z Pań pomoże mi. Od jakiegoś czasu odczuwam coraz większe bóle kręgosłupa - niestety ale praca w biurze moze i do przyjemnych należy, jednak ciągłe siedzenie odbija się na stanie naszego kręgosłupa. Dodatkowo niewygodne, źle dopasowane fotele i biurka nie pomagają. Kiedyś do czasu do czasu udawało mi się odwiedzać gabinety masażu i nie odczuwałem większego bólu jednak teraz przeprowadziłem się i zwyczajnie nie opłaca się dojeżdżać. Żona zaoferowała pomoc jednak wiemy jak ważne są olejki do masażu. Nie wiemy które wybrać. Moze któraś z Pań wie czym się kierować?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
jaki subtelny spam
ja masuję na talku
ja masuję na talku
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Zaraz, sie pewnie pojawi jakas nowa uzytkowniczka ze swoja fachowa wiedza i sobie zaczna gadac jak dwa boty. Tak jak to bylo w ktoryms temacie o butach
Ja kiedys wymasowalem zone jakims woskiem do wlosow czy czyms takim fajne to to takie sliskie bylo to pomyslalem, ze sie nada
Ja kiedys wymasowalem zone jakims woskiem do wlosow czy czyms takim fajne to to takie sliskie bylo to pomyslalem, ze sie nada
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
o, szukamy darmowych szkoleń?Domino1 pisze:W jaki sposób rozpoznajecie spam?
no dobra, ja do masażu polecam olejki z czosnkiem. czosnek jest zdrowy - każdy ci to powie
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
czekoladą :D
(choć w sumie czekoladę to lepiej zjeść, ale może najpierw nasmarować kogoś a potem zjeśc... )
spamerzy jak widać się rozwijają
tylko brakuje jeszcze odpowiedzi jakieś nowej doświadczonej masażystki polecającej doskonałe, cudowne, najlepsze i w ogóle jedyne dobre olejki jakiejś formy albo z jakiegoś sklepu
a na wypadek, gdyby ktoś potraktował to poważnie:
(choć w sumie czekoladę to lepiej zjeść, ale może najpierw nasmarować kogoś a potem zjeśc... )
spamerzy jak widać się rozwijają
tylko brakuje jeszcze odpowiedzi jakieś nowej doświadczonej masażystki polecającej doskonałe, cudowne, najlepsze i w ogóle jedyne dobre olejki jakiejś formy albo z jakiegoś sklepu
a na wypadek, gdyby ktoś potraktował to poważnie:
jeżeli żona nie ma pojęcia, czym można masować, to może lepiej żeby nie brała się za masaż pleców/kręgosłupa, bo jeszcze zaszkodziKubaaa pisze:Żona zaoferowała pomoc jednak wiemy jak ważne są olejki do masażu. Nie wiemy które wybrać. Moze któraś z Pań wie czym się kierować?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
taka wiedza kosztujeDomino1 pisze: Fajnie jakby jednak ktoś się wypowiedział jak uśmierzyć bóle kręgosłupa po całym dniu siedzenia za biurkiem.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No dobra, ja polecam do masażu polecam coś takiego:
http://swiat-doznan.pl/p/1340698/161883 ... tAodaEcA5Q
Kolega, kolegi męża mojej koleżanki mówi, że jak go żona tym wymasuuuuuuje...
http://swiat-doznan.pl/p/1340698/161883 ... tAodaEcA5Q
Kolega, kolegi męża mojej koleżanki mówi, że jak go żona tym wymasuuuuuuje...
-
- Zaprawiony W Bojach
Przy tak piętrowo zapętlonej konfiguracji świat doznań musi być niewąski. Nie dziwota, że bez Durexa się nie obejdzieSkoor pisze:Kolega, kolegi męża mojej koleżanki mówi, że jak go żona ...
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
z tym durexem to byłbym ostrożny, bo może się okazać że to podróbka z chin, a negatywne skutki zdrowotne trudno wtedy oszacować.
nie lepiej, jak pisała charm, smarować rozpuszczoną mleczną czekoladą albo lepiej: nutellą? tzn. smarowanie jak smarowanie, ale konsumpcja jaka przyjemna!
no chyba że ktoś uczulony na orzechy... :/
nie lepiej, jak pisała charm, smarować rozpuszczoną mleczną czekoladą albo lepiej: nutellą? tzn. smarowanie jak smarowanie, ale konsumpcja jaka przyjemna!
no chyba że ktoś uczulony na orzechy... :/
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
kolega, kolegi żony mojej koleżanki, nie lubi podobno rozpuszczonej czekolady, a jak raz używali miodu do smarowania to rano nie mogli się rozkleić ale to już wiem od koleżanki, męża kolegi, tego drugiego kolegi
-
- Zaprawiony W Bojach
Mmmmmm..... przyjmują jeszcze do tego kółeczka?Skoor pisze:kolega, kolegi żony mojej koleżanki, nie lubi podobno rozpuszczonej czekolady, a jak raz używali miodu do smarowania to rano nie mogli się rozkleić ale to już wiem od koleżanki, męża kolegi, tego drugiego kolegi
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
a próbowaliSkoor pisze:nie lubi podobno rozpuszczonej czekolady, a jak raz używali miodu do smarowania to rano nie mogli się rozkleić
?
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…