Pochwalę się. Bieganie jest dla kobiet:)
Moderator: beata
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
- Życiówka w maratonie: brak
Wow
i zdjęcie takie "uskrzydlone"
i jeszcze raz wow, bo jakoś zabrakło mi słów...
No dziewczyny, widać można, tak.
No to kurde muszę się bardziej wziąść.
DOM! szacun
i zdjęcie takie "uskrzydlone"
i jeszcze raz wow, bo jakoś zabrakło mi słów...
No dziewczyny, widać można, tak.
No to kurde muszę się bardziej wziąść.
DOM! szacun
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
swietne fotki, swietny tekst (a moze lepiej na odwrot)
ciesze sie, ze jestes szczesliwa
gratuluje
ciesze sie, ze jestes szczesliwa
gratuluje
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dominika, cudny tekst. Mysle, ze wiele kobiet moze sie podpisac, nawet bez wyciagania takich wynikow
BTW, zdumiewajace jest jak doba sie rozciaga po zostaniu mama. Nagle ma 36 godzin i na wszystko jakos znajduje sie czas
BTW, zdumiewajace jest jak doba sie rozciaga po zostaniu mama. Nagle ma 36 godzin i na wszystko jakos znajduje sie czas
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
-
- Zaprawiony W Bojach
Fajny tekst - myślę, że to bardzo ważne by pokazywać mamom, że posiadanie dzieci nie wyklucza sportu, a może wręcz przeciwnie. Dzieci mogą być dodatkową motywacją do zachowania formy - w końcu kto ma im pokazać sport, góry, przyrodę,...
A sukcesów w sporcie gratuluję - jesteś fenomenalna!
A sukcesów w sporcie gratuluję - jesteś fenomenalna!
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Przeczytałem do i w gazecie i tu.. w sumie chyba z 3x...
i pewnie przeczytam jeszcze z 3
i chyba nie mam znajomego który by o Tobie nie słyszał... nawet jak nie chciał to usłyszał
i pewnie przeczytam jeszcze z 3
i chyba nie mam znajomego który by o Tobie nie słyszał... nawet jak nie chciał to usłyszał
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
To fakt, jak tak sobie czytam artykuły - a pojawiasz się w wielu miejscach czy Twojego bloga - to mi motywacja skacze (przykładowy tekst: "Spokojne wybieganie w tempie 4,53 min/km plus na koniec dwa wbiegi na Rudzką Górę. 20,1 km") żeby trenować, trenować i dalej trenować. I choć motywację mam generalnie silną - to w dużej mierze dzięki historiom i blogom takich osób jak Ty.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
To tak, jak ja. Wszystkim dziewczynom, które opowiadają, że nie mają czasu na sport, bo dom, bo dzieci - daję Twój przykład .Raul7 pisze: i chyba nie mam znajomego który by o Tobie nie słyszał... nawet jak nie chciał to usłyszał
Na dodatek mogę się pochwalić, że nawet raz biegłam ramię w ramię z mistrzynią Polski . Nieważne, że to był truchcik do linii startu (chociaż dla kogo truchcik, dla tego truchcik) .
-
- Wyga
Zazdroszczę wyników ale jeszcze bardziej zazdroszczę przezgrabnych nóg
-
- Dyskutant
To i ja dołączę się do chórku pochwalnego Wow ! Po-dzi-wiam !
Ja również miałam "adhd" w dzieciństwie. Niestety, dolegliwość ta zanikła z chwilą wejścia w okres dojrzewania i od tego czasu zmagam się ze swoim lenistwem i brakiem energii. Zwłaszcza dzisiaj
Nawiązując do poprzedniego postu: nogi rzeczywiście świetne, ale bardziej zaintrygował mnie kolor twojej skóry. To naturalny/opalenizna/photoshop ? Marzę o takim, ale w moim przypadku jest to niemozliwe Mam naturalny trupioblady odcień skóry, a zwłaszcza nóg Na szczęście, już się tym nie przejmuję tak bardzo jak w młodości
Ja również miałam "adhd" w dzieciństwie. Niestety, dolegliwość ta zanikła z chwilą wejścia w okres dojrzewania i od tego czasu zmagam się ze swoim lenistwem i brakiem energii. Zwłaszcza dzisiaj
Nawiązując do poprzedniego postu: nogi rzeczywiście świetne, ale bardziej zaintrygował mnie kolor twojej skóry. To naturalny/opalenizna/photoshop ? Marzę o takim, ale w moim przypadku jest to niemozliwe Mam naturalny trupioblady odcień skóry, a zwłaszcza nóg Na szczęście, już się tym nie przejmuję tak bardzo jak w młodości
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
Na początek WOW!
a teraz zdradź czy masz jakiś specjalny trening, że osiągnęłaś takie tępo ? Ja naprawdę biegam systematycznie, robię podbiegi i przebieżki i ... wielka d..pa max ile jestem w stanie wyciągnąć na 10k to 6 minut na kilometr przy dłuższych biegach spada mi tempo jeszcze bardziej i przypomina marsz niezbyt rosłego faceta
Trochę się usprawidliwam że wszystko można o mnie powiedzieć ale nie to że mam biegową sylwetkę , krótkie nóżki szerokie biodra i 70D więc - no cóż ... wygrać maratonu nie wygram no ale ... marzy mi się 4:30 dla niektórych tempo do osiągnięcia bez żadnego przygotowania a ja coraz częściej myślę że jest to po za zasięgiem - może ty masz jakiś patent
a teraz zdradź czy masz jakiś specjalny trening, że osiągnęłaś takie tępo ? Ja naprawdę biegam systematycznie, robię podbiegi i przebieżki i ... wielka d..pa max ile jestem w stanie wyciągnąć na 10k to 6 minut na kilometr przy dłuższych biegach spada mi tempo jeszcze bardziej i przypomina marsz niezbyt rosłego faceta
Trochę się usprawidliwam że wszystko można o mnie powiedzieć ale nie to że mam biegową sylwetkę , krótkie nóżki szerokie biodra i 70D więc - no cóż ... wygrać maratonu nie wygram no ale ... marzy mi się 4:30 dla niektórych tempo do osiągnięcia bez żadnego przygotowania a ja coraz częściej myślę że jest to po za zasięgiem - może ty masz jakiś patent