...a uwierz, że wyglądam jak nieszczęscie... bez tej czapki

Moderator: beata
Nie jesteś samadont_ask pisze:Kanas jakby z lekka napoczęła temat, który nurtuje mnie od wielu, wielu lat.
Ja podobnie jak biegam, to jestem zlana potem, czerwona, twarz zacięta w wysiłku, włoski, i tak liche, przyklejone do czaszki...
Na rowerze to samo, ubłocona, potargana, żałosna...
Nawet po basenie wyglądam jak dziesięć nieszczęść: okularki odciśnięte, oczy czerwone, skóra też.![]()
![]()
A są takie laski, co bez względu na to co robią, wyglądają kwitnąco! Jak by dopiero co od fryzjera wyszły!! Tak tak! To o Was mowa! Oglądam Wasze fotki z treningów i startów i zawiść mnie zżera!! Jak Wy to robicie?? Ubranko leży jak ulał, modne i pod kolor, ślicznie podskakująca kiteczka, uśmiech na twarzy. No panienki z kalendarza!!
Qu... a ja zawsze jak ofiara katastrofy w ruchu lądowym!
To nie fair...![]()
![]()
Koniecznie trzeba to zapamiętaćAlexia pisze: Wiecie co, mi ktoś kiedyś powiedział, że lubi takie spocone, czerwone i zmęczone dziewczyny i kobiety. A dlaczego? bo mają w oczach blask. I ten blask bardzo mu się podoba.
dont_ask pisze:Dziewczyny, skoro już tak wesoło ...
Wiecie, że gwałt na kobiecie jest niemożliwy!!!!
Wszak kobita z zadartą kiecką ucieka szybciej, niż goni ją chłop w opuszczonych spodniach!!!
No to muszę pamiętać, by częściej ubierać kieckę... tak będzie bezpieczniej...dont_ask pisze:Dziewczyny, skoro już tak wesoło ...
Wiecie, że gwałt na kobiecie jest niemożliwy!!!!
Wszak kobita z zadartą kiecką ucieka szybciej, niż goni ją chłop w opuszczonych spodniach!!!
Asiula pisze:"Tylko ty i... ty. Godzina na bezkarną ucieczkę od obowiązków, ludzi, całego tego hałasu. Biegniesz i nic cię nie obchodzi. Dbasz o siebie. Ale nie tylko o ciało. W głowie robi się jaśniej, serce łapie rytm. Odzyskujesz wolność. "