@fantom, BINGOfantom pisze:W innym watku napisales ze biegasz 3-4 treningi w tej samej koszulce to chyba dlatego....Gife pisze:Mnie jeszcze żadna biegaczka nie poderwała na bieganiu z wiadomego powodu![]()
Taki zarcik

Moderator: beata
@fantom, BINGOfantom pisze:W innym watku napisales ze biegasz 3-4 treningi w tej samej koszulce to chyba dlatego....Gife pisze:Mnie jeszcze żadna biegaczka nie poderwała na bieganiu z wiadomego powodu![]()
Taki zarcik
Ryszard N. pisze:@fantom, BINGOfantom pisze:W innym watku napisales ze biegasz 3-4 treningi w tej samej koszulce to chyba dlatego....Gife pisze:Mnie jeszcze żadna biegaczka nie poderwała na bieganiu z wiadomego powodu![]()
Taki zarcik
redhedka pisze:Ja tam uśmiecham się do każdego biegacza i biegaczki, którzy mnie mijają... wydaje mi się to całkiem sympatyczne i bez podtekstuGife pisze: Ale na wolnych treningach też wolą się uśmiechnąć i biec swoim torem![]()
kolego jakie ty bzdury opowiadasz w okolicy masz kupę ustawek kolarskich.dont_ask pisze:W mojej okolicy spotkanie innej biegającej, rowerującej czy kijkującej osoby to taka rzadkość, że prawie rozpłakać się można i w ramiona rzucać... W każdym razie zawsze jest jakiś serdeczny, choć zasapany gest.
Może za szybko biegasz i nie dostrzegają uśmiechujewa pisze:Ja też się uśmiecham, ale większość panów tylko na mnie dziwnie patrzy (poznańskie buraki)Pań jakoś mało mijam na mojej trasie, ale częściej się kobieta uśmiechnie niż facet.
no może i są ustawki, ale moje okolice omijajątompoz pisze: kolego jakie ty bzdury opowiadasz w okolicy masz kupę ustawek kolarskich.
1. ustawka na Retkini na maratońskiej ( 30-40 chłopa )
2. ustawka kolarska w aleksandrowie ł ( 10-15 chłopa )
its. itd.
Tompoz
Taaak, jasne, za szybko biegamGife pisze: Może za szybko biegasz i nie dostrzegają uśmiechuPoza tym, kiedy znów wspólny bieg?
Gdzie w świat pognałaś?jewa pisze:Taaak, jasne, za szybko biegamGife pisze: Może za szybko biegasz i nie dostrzegają uśmiechuPoza tym, kiedy znów wspólny bieg?
Wspólny bieg to najpewniej w marcu 2013, jak wrócę do Poznania
Do końca czerwca jestem w P-niu, potem wakacje, a od października Erasmus w NiemczechGife pisze: Gdzie w świat pognałaś?