P.S. Czyli to właśnie nazywacie getrami? Leginsy pod kolano? Czyli getry to już nie są takie podkolanówki (ew. nadkolanówki) bez stopy? Ech, świat się zmienia....
Moderator: beata
nic sie nie zmienia! getry to własnie to, co opisałeśhassy pisze:Czyli to właśnie nazywacie getrami? Leginsy pod kolano? Czyli getry to już nie są takie podkolanówki (ew. nadkolanówki) bez stopy? Ech, świat się zmienia....
franklina pisze:http://www.runshop.pl/getry-do-biegania ... d2494.html
te getry mi sie podobajaale MĘSKIE sa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a męskie tzn ze mają no ten...hm...na przodzie to miejsce na...no wiecie...luzu więcej w kroczu
?/????
czy jak?
wlasciwie to nie wiemfranklina pisze:matika no wiec co w tych twoich męskich getrach jest męskiego oprócz napisu na metce "men"??![]()
Właściwie nigdy męskich nie oglądałam ale wydawało mi się, że mogą się proporcjami różnic. Kobiety mają zazwyczaj dłuższe nogi i węższe talie. Choć rzeczywiście chyba nie są to aż tak widoczne różnice bo gacie są w końcu elastycznie więc się dopasowują.Ma_tika pisze:poszłam je obejrzeć i nawet na metce nie mają "men"Uwazam po prostu, że czasami podzial na kolekcje damskie i meskie to wylacznie dizajn i chwyt marketingowy. jasne, ze w bardzo wielu ciuchach krój damskie - meskie to podstawa, ale w takich biegowych legginsach? ktore i tak z zasady mają byc opiete? toż to jest raczej unisex