sprawy majtkowe ;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

malami
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
malami pisze:
pardita pisze:Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
parditko gacie to rozumie ze bielizna z serii gatta active czy jakie?bo tez się nad nimi zastanawiałam..
Malami,

tak tak. Gatta active bezszwowe - maja tez stringi, bokserki... ale ja zawsze sportowalam sie w figach, stad tez wybralam model "mini bikini" :)
Parditko,powiedz gdzie Ty zakupiłaś to cudo,bo ja pytając w firmowym sklepie Gatta (!) to Pani sprzedawczyni jedynie zrobiła takie OOOCZY na mnie i tyle z tego..:(
New Balance but biegowy
cygerka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jest cały ogrom bielizny bezszwowej. W lidlu co chwilą są oferty na bardzo zabudowane, wyprofilowane staniki i na pełne figi. W sumie to teraz taka jest. Nie widziałam bokserek ale powiem, że jakoś mają rewelacyjną. W wakacje kupiłam sobie top skrojony na miarę do stanika i super to wygląda. Kwestia jest jeszcze jedna, że dla pań o biuście G i dalej niestety staniki powinny mieć bardzo szerokie ramiączka ale to już nie mój problem.

Co do aspektu "bez bielizny" to nie próbowałam. Bez bielizny jeździ się na rowerze ale tam spodenki mają wkładkę, która styka się bezpośrednio z ciałem. Dla biegających nie wydaje mi się to trafionym pomysłem.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Malami,

przyjrzalam sie dokladnie pudelku i odkrylam, ze zakupilam Gatta bodywear essentials bikini (tu powinnno Ci wyskoczyc http://sklep.gatta.pl/index.php?main_pa ... cts_id=775 ). Milych zakupkow!
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Malami,

przyjrzalam sie dokladnie pudelku i odkrylam, ze zakupilam Gatta bodywear essentials bikini (tu powinnno Ci wyskoczyc http://sklep.gatta.pl/index.php?main_pa ... cts_id=775 ). Milych zakupkow!
Zaszalałam i kupiłam wszystkie trzy modele..stringi,bikini i szorty (z tym ze te ostanie trochę duże,ale co tam,będą na następną zimę), poza tym świetne,polecam tą bieliznę..:)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

malami pisze:

Zaszalałam i kupiłam wszystkie trzy modele..stringi,bikini i szorty (z tym ze te ostanie trochę duże,ale co tam,będą na następną zimę), poza tym świetne,polecam tą bieliznę..:)
W stringach tez probowalas biegac?? I jak sie w tym "czujesz" ?
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
malami pisze:

W stringach tez probowalas biegac?? I jak sie w tym "czujesz" ?
powiem że całkiem swobodnie i...kobieco :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Malami,

no a ja Ci w takim razie powiem, ze mnie zaintrygowalo to i moze sprobuje tez tych stringow... :) A jeszcze mam pytanie technicze - czy jak sie zdrowo rozkroczysz, to nie masz potem efektu "obcego ciala w rowie"??? [mam na mysli ten miedzy nogami, nie z tylu ;)] Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:A jeszcze mam pytanie technicze - czy jak sie zdrowo rozkroczysz, to nie masz potem efektu "obcego ciala w rowie"??? [mam na mysli ten miedzy nogami, nie z tylu ;)] Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:
:hahaha: omal nie spadlam z krzesla
i wyczekuje odp :hahaha:
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:
Nie uchroniło to przed moim wejściem tutaj. ;-) Ale mam usprawiedliwienie, przeczytałem sprawy majątkowe i z ciekawości wszedłem. :-)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:
pardita pisze:A jeszcze mam pytanie technicze - czy jak sie zdrowo rozkroczysz, to nie masz potem efektu "obcego ciala w rowie"??? [mam na mysli ten miedzy nogami, nie z tylu ;)] Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:
:hahaha: omal nie spadlam z krzesla
i wyczekuje odp :hahaha:
Kochana,
takie sprawy trzeba usciskac, zanim sie poleci w takich stringach np. 10 km :oczko:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dyskusja weszła na zaawansowany poziom techniczny. :hej:
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

no a ja Ci w takim razie powiem, ze mnie zaintrygowalo to i moze sprobuje tez tych stringow... :) A jeszcze mam pytanie technicze - czy jak sie zdrowo rozkroczysz, to nie masz potem efektu "obcego ciala w rowie"??? [mam na mysli ten miedzy nogami, nie z tylu ;)] Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:

Parditko,powiem Ci szczerze ze nie spodziewałam się tak trudnego technicznego pytania z Twojej strony..;) Uff!Efektu "obcego ciała" nie miewam ani z przodu ani z tyłu,ale myślę ze to jedynie kwestia przyzwyczajenia...dla mnie przy bieganiu to żaden problem,bo ja na co dzień chodzę w takim miniaturowym wydaniu majtek,inaczej jak założysz je pierwszy raz w życiu..:)
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

przepior pisze:
pardita pisze:Swoja droga - dobrze, ze ten watek mamy na Strefie Kobiet :oczko:
Nie uchroniło to przed moim wejściem tutaj. ;-) Ale mam usprawiedliwienie, przeczytałem sprawy majątkowe i z ciekawości wszedłem. :-)

mam nadzieje ze dowiedziałeś się tu coś ciekawego...albo może właśnie nie...niby strefa kobiet,ale tak tu każdy ma dostęp,wiec może porozmawiamy o waszej bieliźnie biegowej,o ile taka w ogóle istnieje??;)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziekuje :hej:
ja czesto chodze w stringach, ale jak raz sie wybralam w nich na tenisa, to myslalam, ze oszaleje (inna sprawa, ze przy bieganiu czloweik sie az tak nie rozkracza :oczko: )
Milego dnia!
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

no no wesolo sie zrobilo
ja mysle, ze sa stringi i stringi. Sama mam w szafie taka pare, ktora wkladam tylko na rozbierane randki z moim mezem i to najlepiej jak mnie jak najszybciej rozbierze. Mam tez takie, w ktorych oblatam spoko caly dzien i nie czuje, ze to stringi.
ODPOWIEDZ