Super, to ja zostaję.katekate pisze:Tu nie ma kłótni, bo nie gadamy o bieganiu :D
Tylko takich zdjęć nie potrafię robić, choć czasami coś tam w lesie cyknę.
A właśnie, co to za ślad na śniegu, ktoś zgadnie?
Moderator: beata
Super, to ja zostaję.katekate pisze:Tu nie ma kłótni, bo nie gadamy o bieganiu :D
Poślizg? Tylko nie wiem, czy przypadkowy czy celowy.pawo pisze:A właśnie, co to za ślad na śniegu, ktoś zgadnie?
Nie, bo koty już i tak utuczonekeiw pisze:Beata, ty czasem nie tuczysz tych ptaków dla swoich kotów?
A to już by trzeba łosia zapytać, ale stawiam że przypadkowy, a więc to łoś łamaga.beata pisze: Poślizg? Tylko nie wiem, czy przypadkowy czy celowy.
Jeśli to trop łosia, to bardzo zakamuflowanypawo pisze:A to już by trzeba łosia zapytać, ale stawiam że przypadkowy, a więc to łoś łamaga.
No tak, a późnej cholesterol, nadciśnienie i inne cywilizacyjne plagi!U mnie kosy okupują wszystkie pięć pudełek margarynowych, a kowaliki,sikorki i reszta w kolejce, o przepraszam dzięcioł daje radę się przepchnąć.
A, to ok, myślałam, że pudełeczko z masłem .pawo pisze:Jaki cholesterol?
Pudełeczko po jakimś mazidle służy za daszek, no i do wbicia patyczka, a w środku same frykasy, nasionka... czego tam nie ma, ja gorzej jadam.
Znaczy, teraz jesteś nad morzem .katekate pisze:Wczoraj widziałam żurawie
zachody słońca też jakby wiosenne ...