ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Czyli byłeś więcej, niż 3 lata temu
Mnie akurat ta bryła się podoba, będą jeszcze dwie podobne, to najnowsza belgijska inwestycja, nasz burmistrz koniecznie z Darłówka chce zrobić całoroczny kurort
Keiw dzięki!
Mnie akurat ta bryła się podoba, będą jeszcze dwie podobne, to najnowsza belgijska inwestycja, nasz burmistrz koniecznie z Darłówka chce zrobić całoroczny kurort
Keiw dzięki!
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Heh, bo od drugiej mam już za dużo zmarszczekkeiw pisze:Beata - ciebie to często wiesz od jakiej strony oglądamy?
Katekate, świetna fotka, jak zwykle - mroczna - jak z jakiegoś filmu grozy . Lubię takie klimaty
A co do tego klocka, to na tak oko patrząc, trochę chociaż wkomponowany w okolicę (chyba czerwona dachówka?) - więc to jeszcze nie tak źle, u nas wkomponowywanie nowych budynków w otoczenie i dbałość o całokształt krajobrazu to jednak ciągle ewenement, dlatego jest jak jest ...
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Jak tam nastroje?
Fotki z dziś:
Fotki z dziś:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- beata
- Ekspert/Trener
Chciałam wrzucić nas-troje, ale nie mam świeżego selfie z kotami .keiw pisze:Jak tam nastroje?
Keiw, pierwsza fotka ładna, ale druga - świetna, fajna kompozycja z tymi ptakami na niebie, chmurami i cieniem drzewa . No i ławki też fajne. Ja bym tylko usunęła jeden drobny szczegół, na górze po prawej - wolałabym pejzaż neutralny . Można by też zrobić zabawę - znajdź element nie pasujący do reszty . A to drzewo to chyba judaszowiec?
Fajną wiosnę macie, u nas jak to na Mazowszu - szaro, i trochę to chyba jeszcze potrwa ... Ale temperaturowo ok, wczoraj biegałam już tylko w kamizelce (ale jeszcze w rękawiczkach ), więc wiosna .
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
W tle jest budynek Urzędu Miasta i trzeba by się bawić w PS i usuwać co niezbyt pasuje a ja daję co na szybko się udało pstryknąć bez przeróbek
Na tym foto jest jeszcze tajemniczy zielony punkt
Na tym foto jest jeszcze tajemniczy zielony punkt
Mój Blog "Luźne wpisy"
- beata
- Ekspert/Trener
No tak sądziłam, że to jakiś Ważny Budynek .
A ten zielony punkt też widziałam, to pewnie Obcy nas śledzą .
Tak czy inaczej - na zdjęciach wiosna, to najważniejsze .
A ten zielony punkt też widziałam, to pewnie Obcy nas śledzą .
Tak czy inaczej - na zdjęciach wiosna, to najważniejsze .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Hejka!
Ja uwielbiam fotografować ciągle jeden budynek, ciągle ten sam, co zrobić, jak jest tak bardzo malowniczy.
Acha, no i nie biegam, bo najpierw bolała mnie pięta, a teraz mam lepsze rzeczy do roboty, uczę się obsługi nowego aparatu :D
Ja uwielbiam fotografować ciągle jeden budynek, ciągle ten sam, co zrobić, jak jest tak bardzo malowniczy.
Acha, no i nie biegam, bo najpierw bolała mnie pięta, a teraz mam lepsze rzeczy do roboty, uczę się obsługi nowego aparatu :D
- beata
- Ekspert/Trener
O, fajna fota, trochę odrealniona, przypomina mi plakat
Nowy apart, super! Ja też myślę o nowym aparacie, ale ja niestety długo myślę . Nie bardzo ma mi kto podpowiedzieć, a nie chcę, żeby aparat był duży - teraz mam duży i ciężki i nie bardzo mi się chce go taszczyć nawet do parku. A kolega fotograf ciągle zajęty i nie ma czasu zajmować się moim potencjalnym nowym aparatem .
Nowy apart, super! Ja też myślę o nowym aparacie, ale ja niestety długo myślę . Nie bardzo ma mi kto podpowiedzieć, a nie chcę, żeby aparat był duży - teraz mam duży i ciężki i nie bardzo mi się chce go taszczyć nawet do parku. A kolega fotograf ciągle zajęty i nie ma czasu zajmować się moim potencjalnym nowym aparatem .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
No to mogę polecić Ci Beata jakiś bezlusterkowiec, jest tego trochę na rynku, ja zdecydowałam się na fujifilm z serii X (mam T20) mały, lekki, zgrabny, można go schować do kieszeni sama wybierałam ze 2 lata, pytałam, oglądałam foty, a i tak obsługa tego cacka mnie czasem wyprowadza z równowagi, no ale czasu mam dużo, może do lata ogarnę :D
- beata
- Ekspert/Trener
Tak, o bezlusterkowcu myślałam ...
Ja jestem mało techniczna, więc też dużo czasu zajmuje mi ogarnianie takich urządzeń, a najgorsze, że jak już ogarnę, to i tak szybko zapominam .
Ja jestem mało techniczna, więc też dużo czasu zajmuje mi ogarnianie takich urządzeń, a najgorsze, że jak już ogarnę, to i tak szybko zapominam .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Niektórzy umieją obsłużyć dobrze aparaty a reszta robi świetne foty, haha
Beata, może należymy do tej drugiej grupy :>
Beata, może należymy do tej drugiej grupy :>
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Kasia zdjęcie super, ale ten napis na budynku psuje klimat
Przypomina mi to burzę piaskową z którą miałem do czynienia nie raz w Czadzie,
Przypomina mi to burzę piaskową z którą miałem do czynienia nie raz w Czadzie,
Mój Blog "Luźne wpisy"
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki.
Przez Darłówko w 10 minut przeszła taka masa powietrza i chmur, że przez chwilę było groźnie i fioletowo. Szczęście, że akurat byłam wtedy na plaży. Co do napisów, o ile są absurdalne i brzydkie, to ja je na zdjęciach lubię, czasem fajnie się wpisują w całą kompozycję.
Przez Darłówko w 10 minut przeszła taka masa powietrza i chmur, że przez chwilę było groźnie i fioletowo. Szczęście, że akurat byłam wtedy na plaży. Co do napisów, o ile są absurdalne i brzydkie, to ja je na zdjęciach lubię, czasem fajnie się wpisują w całą kompozycję.