Kojer, zlamanie, uraz mięśniowy czy nadwyrezenie? Jak czujesz?
Beata, wiem. Ja nawet na 10 km tak glosno oddycham, ze az sie ludzie oglądają za mną. Tak mi jakoś łatwiej biec, jak jak glosno dycham

Moderator: beata
Podejrzewam nadwyrężenie. Ale tam jest na tyle dużo małych kostek, że może być różnie. Opuchlizna zeszła, ból jest przy chodzeniu i mocniejszym opieraniu się na śródstopiu, jak chodzę tylko z pięty to nie boli (ale nie umiem takASK pisze: Kojer, zlamanie, uraz mięśniowy czy nadwyrezenie? Jak czujesz?
Ale to wcale nie jest głośne oddychanie, po prostu bardzo intensywne i bardzo głębokie. No i drogi oddechowe mocno to czują, śluzówkę się zdziera.ASK pisze:Beata, wiem. Ja nawet na 10 km tak glosno oddycham, ze az sie ludzie oglądają za mną. Tak mi jakoś łatwiej biec, jak jak glosno dycham
U mnie po prostu biegłem (szybciej niż przy wybieganiu bo zimno było) i nagle zabolało. Żadnego skręcenia, krzywego stanięcia czy kamienia.beata pisze: Kojer, może sztywna wkładka by pomogła? W stopie rzeczywiście jest dużo "drobiazgu", czasem jak się źle stanie, albo w miękkich butach na jakiś korzeń, to coś tam się naciągnie i boli przez kilka dni. Miałam tak w ub. roku, jednego dnia z trudem chodziłam i nawet trochę się przestraszyłam, a po dwóch dniach już nie było po bólu śladu.
Na H2O Półmaratonie coś im nie pyknęło i pierwszy wodopój był dopiero na 10km? Także tego...kojer pisze:"W odpowiedzi na wasze oczekiwania przygotowaliśmy specjalnie dodatkowy punkt z wodą. Punkty nawadniania będą się znajdować na starcie, 2,5km, 5km, 7,5km oraz na mecie."keiw pisze:@ASK - ja też nie lubię biegać w upale. Mam nadzieję, że zadbają w Siechnicach o częste punkty z wodą.
http://pro-run.pl/index.php/biegaj-w-si ... nkt-z-woda
Powinno wystarczyć. Na połówce w Sobótce jest tyle samo
Brałem udział w sporej ilości biegów organizowanych przez Pro-Run (ale max 10km) i raczej nie było problemów z organizacją.marek84 pisze:Na H2O Półmaratonie coś im nie pyknęło i pierwszy wodopój był dopiero na 10km? Także tego...kojer pisze:"W odpowiedzi na wasze oczekiwania przygotowaliśmy specjalnie dodatkowy punkt z wodą. Punkty nawadniania będą się znajdować na starcie, 2,5km, 5km, 7,5km oraz na mecie."keiw pisze:@ASK - ja też nie lubię biegać w upale. Mam nadzieję, że zadbają w Siechnicach o częste punkty z wodą.
http://pro-run.pl/index.php/biegaj-w-si ... nkt-z-woda
Powinno wystarczyć. Na połówce w Sobótce jest tyle samo
Dziękikatekate pisze:kojer zdrówka!
Bare Access 4charm pisze:Lubię merrelle![]()
Jaki model? Z góry nie poznaję....
:Dkojer pisze:Bare Access 4charm pisze:Lubię merrelle![]()
Trochę "twarde" i węższe niż moje standardowe kapcie Nike Freerun 4.0 o Pumach 500 nie wspomninając.charm pisze::Dkojer pisze:Bare Access 4charm pisze:Lubię merrelle![]()
Ja mam bare access 3 - moje buty na długie wybiegania![]()