![neutral :zero:](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Najwyżej przyjdzie lato to wtedy będzie sobie pluł
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jak zawsze
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
I pretensje że koszulki są za ciasne albo brzuch i boczki widać
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Tym bardziej powinien się ruszać bo ma pracę siedzącą i brzuszek rośnie
(jest informatykiem).
Ja go zmusić siłą nie mogę
![:nienie:](./images/smilies/nienie.gif)
Moderator: beata
Oczywiście, że nie możesz zmusić i osobiście uważam, że usilne przekonywanie kogoś do czegoś przynosi skutki odwrotne od zamierzonych. Każdy jest odpowiedzialny za siebie i sam powinien dojrzeć do pewnych zmian, czy nam się to podoba, czy nie. A pretensje o ciasne koszulki to przecież może mieć tylko do siebie.mili pisze:I pretensje że koszulki są za ciasne albo brzuch i boczki widać![]()
Tym bardziej powinien się ruszać bo ma pracę siedzącą i brzuszek rośnie
(jest informatykiem).
Ja go zmusić siłą nie mogę
Genialne... Pokieruj rozmową tak żeby wyszło że on chce Cię nauczyć pływać! On poczuje się mężczyzną, prawdziwym zdobywcą i super utalentowanym nauczycielem (no cóż, my mężczyźni tak mamy ;p) A Ty nie dość że nauczysz się pływać to jeszcze aktywnie spędzicie czasmili pisze: Problem w tym (przyznam się bez bicia) że nie umiem pływać![]()
Wiem śmieszne to ale niestety prawdziwe![]()
Ale poświęcę się już![]()
Co myślicie ?
Ja wsiadałem w samochód, jechałem na jakieś zadupie, gdzie nikt nie zagląda (dojazd około 20 minut) tam truchtałem 10 minut i wracałem kolejne 20 minutBrando pisze:Ja na początku też się wstydziłem ludzi, ale na szczęście zacząłem w zimie biegać i o 16 było już ciemno xD A teraz to napawam się ich podziwem i spojrzeniami zazdrości :D