Samsung Irena Women's Run
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
nie, nie na samym poczatku, ale tak na oko w pierwszej połowie. spojrz sobie na mapę zamieszczoną na stronie biegu. najpierw biegniesz przez Łazienki (płasko), potem kawałek Gagarina (płasko), potem jest skręt w prawo w Belwederską i tam będzie ten podbieg, ale też nie od samego początku Belwederskiej. to ten sam fragment, ktory co roku jest na Biegnij Warszawo.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dzięki dziewczyny Teraz zupełnie inaczej patrzę na tę trasę .
Pakiety można odbierać już od 15 czerwca do 22 czerwca w sklepie ForPro, przy ul. Myśliwieckiej 4a w Warszawie, w godz. 11:00 - 19:00.
Pakiety można odbierać już od 15 czerwca do 22 czerwca w sklepie ForPro, przy ul. Myśliwieckiej 4a w Warszawie, w godz. 11:00 - 19:00.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Czy któraś z uczestniczek odebrała już pakiet startowy?
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- racjona
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:57:37
- Życiówka w maratonie: przede mną
Tak, dziś odebrałam i się nieco zdziwiłam jego zawartością :P Nawet nieco uśmiałamProvitamina pisze:Czy któraś z uczestniczek odebrała już pakiet startowy?
Za "worek depozytowy" służy po prostu gruba reklamówka w której był pakiet. A w zestawie: niebieska koszulka techniczna (całkiem ładna, tylko chyba za małą wzięłam :P), standardowo nr startowy z agrafkami, kilka ulotek w tym rabatowych, ulotka na temat biegu i miasteczka biegaczek, a dalej książeczka Vichy z kilkoma próbkami kremów, wafelek Knoppers, opakowanie styropianu eee czyli wafli ryżowych Sonko, duże opakowanie Pronto w spray'u do czyszczenia elektroniki ktoś chyba czyścił magazyny
Za 39 zł całkiem sporo.
Odbiór pakietów bardzo sprawny, żadnej kolejki - szybkie i zwinne panie obsługują
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
Chip jest oczywiście zintegrowany z numerem. Ja trochę się pomyliłam z rozmiarem koszulki, wybrałam M, ale ta emka mała jakaś, przyzwyczaiłam się, że na wszystkich innych biegach koszulki unisex raczej w numeracji męskiej, no i masz..... te są bardzo "blisko ciała" , ale ogólnie - ładne. A najważniejsze, że zapowiada się fajny bieg, ładna trasa, byle tylko za bardzo nie przygrzało, bo start w samo południe przy 30 stopniach....ufff......
-
- Wyga
wszystko, czego potrzeba nowoczesnej kobiecie - wspomniane pronto, próbki kremów Vichy na zmarszczki i wkładki antysmrodliwe do butów
natomiast koszulka w porządku, chyba pierwszy raz w życiu pobiegnę w oficjalnej startowej (chociaż i tam ma za mały dekolt jak zwykle)
pogoda się zmieni a owszem - będzie trochę cieplej, za to wilgotniej
natomiast koszulka w porządku, chyba pierwszy raz w życiu pobiegnę w oficjalnej startowej (chociaż i tam ma za mały dekolt jak zwykle)
pogoda się zmieni a owszem - będzie trochę cieplej, za to wilgotniej
-
- Rozgrzewający Się
Chip wypatrzyłam przypadkiem - wnikliwie oglądając nr startowy - bo to mój pierwszy bieg :D
Jestem przerażona pogodą - znacie jakieś zaklęcia? Jak się nie poprawi (czyli paradoksalnie nie pogorszy ) to się po prostu przespaceruję, nie chcę ryzykować udaru.
A może macie jakieś porady/patenty?
Koszulka w ładnym kolorze, ale brak dekoltu mnie też doskwiera -przebiegłam się przedwczoraj :/. Aktualnie tańczy w pralce - zobaczymy w jakiej kondycji będzie po praniu.
Jestem przerażona pogodą - znacie jakieś zaklęcia? Jak się nie poprawi (czyli paradoksalnie nie pogorszy ) to się po prostu przespaceruję, nie chcę ryzykować udaru.
A może macie jakieś porady/patenty?
Koszulka w ładnym kolorze, ale brak dekoltu mnie też doskwiera -przebiegłam się przedwczoraj :/. Aktualnie tańczy w pralce - zobaczymy w jakiej kondycji będzie po praniu.