Komentarz do artykułu Run na kobiece bieganie w sieciach z modą

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:to wogóle nie ma o czym mówić.
kachita pisze:W ogóle z ciekawości porównałam sobie ofertę...
Kachita no proszę cię, a wydawałaś się taką miłą dziewczyną :nienie:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zakupilam ostatnio krotkie szorty do biegania w kappahl. super wygodniaste ;) na test biegowy jednak beda musialy troche poczekac ;) w hm kolekcji jeszcze nie widzialam
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:zakupilam ostatnio krotkie szorty do biegania w kappahl. super wygodniaste ;) na test biegowy jednak beda musialy troche poczekac ;)
Eeee to rozczarowujące, a ja myślałem, że zostałaś jakimś... hmm... hardcorem :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Fajne te legginsy z Kappahl. Nawet chciałam kupić bo mi się spodobały te kolorowe ale mojego rozmiaru jak zwykle nie było :grr: W H&M tez macałam i na dotyk koszulki mają super. Niezła alternatywa dla kosmicznie drogiej odzieży firm typowo sportowych.
o
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Adidas też coś tam próbuje, ale ceny zrzucają ze stołka
Ceny innych marek też zrzucają ze stołka i dlatego adika kupuję tylko na "wypsz". Jako wierny użytkownik trzech pasków cieszę się, że adidas za dużo nie próbuje. Wystarczy, że Stella McCartney próbuje :hahaha:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Do biegowych marek dołącza GAP, na razie chyba tylko w Wielkiej Brytanii, oto zdjęcie z wystawy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Super! :) Fajnych niedrogich ciuchów do biegania nigdy za wiele :) Chociaż widzę, że u nich też króluje nieśmiertelny róż i cytrynka.

A bluza z KappAhla okazała się być bardzo fajnym zakupem. Na plus:
+ ładnie dopasowana do damskiej sylwetki, szczególnie w ramionach i talii;
+ porządne wykończenie;
+ wygodna, bardzo przyjemny materiał od środka;
+ ciepła;
+ dwie kieszonki po bokach;
+ kołnierz-stójka wygodny, suwak nie wbija się w gardło (to jest istotne, bo ja na przykład nie lubię mieć niczego wokół szyi, większość wysokich kołnierzy mnie irytuje i mam uczucie duszenia się).
Na minus:
- suwaki przy kieszonkach nieco ciężko chodzą;
- trochę za długie rękawy (ogólnie to nie jest jakiś duży minus, bo dzięki temu można je wygodnie założyć na rękawiczki i nie trzeba wyginać kciuka na wszystkie strony, żeby trafić w to wycięcie);
- nie ma osłonki na suwak przy szyi, jak na przykład w produktach Tchibo, ale ponieważ nie wbija się w gardło, ryzyko obtarcia jest małe.
Do tego jeszcze ta cena! Za jakąkolwiek markową bluzę tego typu zapłaciłabym co najmniej dwa razy tyle. A tu dodatkowo jeszcze kupiłam ją w promocji :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Zaklinek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:zakupilam ostatnio krotkie szorty do biegania w kappahl. super wygodniaste ;) na test biegowy jednak beda musialy troche poczekac ;) w hm kolekcji jeszcze nie widzialam
To chyba mamy takie same, też ostatnio zdarzyło mi się takie kupić :)
W wolnej chwili - zapraszam na stronę http://www.drexpol.com.pl/
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

kachita, tez mi się ta bluza okropnie podobała, sęk w tym że mam już z 5 bluz do biegania i potrzebowałam raczej legginsów na wiosnę. Niestety nie zdecydowałam się na żadne, wzory są zajebiste, ale nie dla rozmiary 40/42 :ojoj: . Muszę powiedzieć ze baaardzo porządnie uszyte, w przeciwieństwie to kolekcji HM. Zmierzyłam tam chyba wszystkie wzory które mieli, z takich 3/4 jedne miały strasznie ciasne szwy przy panelach za kolanami (musi sie to nieźle wrzynać po godzinie biegu), sporo egzemplarzy krzywo zszytych, jedne które chciałam kupić (czarne z fioletowym paskiem - wyglądały super!!) - miały dziurę na szwie na długości 3cm i niestety nie było innego egzemplarza - lipa.
Możliwe ze po prostu nie miałam dobrego dnia na zakupy - wiecie jak to jest - człowiek łazi, mierzy przez godzinę albo dwie i wychodzi sfrustrowany z niczym :(

Fajnie wygląda to z GAPa, tam raczej można stawiać na dobrą jakość, ale GAP to nie jest za tania marka w PL :lalala:
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie się w H&M baaardzo podobały koszulki. Nie zauważyłam żadnych niedoróbek a materiał w dotyku super. Legginsy też mierzyłam i były bardzo fajne ale cena już gorsza.
Anja. ja dzisiaj dorwałam legginsy 32/34 w Kappahlu :) Wisiały i czekały na mnie :)
o
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anja, legginsy też kupiłam, ale nie miałam jeszcze okazji przetestować, bo są za cienkie na te temperatury. Ale na pierwszy rzut oka były niezłe.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
tdk67
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0h58m23s
Życiówka w maratonie: 4h39m51s

Nieprzeczytany post

Z kupowaniem odzieży biegowej w sklepach niesportowych trzeba uważać. Niektóre modele zostały chyba wymyślone przez projektantów, którzy dostali zadanie ,,bojowe" pt. Rozszerzamy ofertę o odzież sportową, a spodenki biegowe widzieli tylko w przelocie na jakimś gościu/lasce w parku, więc np. nie przyszło im do głowy, żeby szwy na lewej stronie były jak najbardziej płaskie, a końcówka zamka błyskawicznego wszyta tak, żeby nie ocierała.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W KappAhlu znowu jest kolekcja sportowa i znowu w promocji 3 za 2 (przynajmniej dwa dni temu jeszcze w takiej promocji była). Są legginsy, bluza z zeszłego roku, koszulki i sporo miękkich staników.

ODPOWIEDZ