bieganie a waga

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

herenka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja też uważam, że dieta, ale dieta zdrowa bo biegając organizm potrzebuje energii i waga poleci raczej w dół, początkowo może być trochę w górę z racji mięśni, ale później w dół... no i ciało bez porównania, jędrne, skóra ładnie napięta, same plusy ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Fatty
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Po paru miesiącach bez biegania jestem cięższa o 3 kg.
silaHD
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To nie wina nie biegania, tylko źle dobranej diety, za dużo węglowodanów i się odkładają. Jeśli jesz tyle co zawsze gdy się ruszałaś i nagle przestałaś biegać to taki jest efekt. Zmień ilość dostarczanych kalorii i staraj się trochę ruszać nie musi to być koniecznie bieg. Zresztą skoro biegałaś to jesteś świadoma i wiesz w czym rzecz. :taktak: 3 kg to nie tragedia i lepiej już działać.
Awatar użytkownika
Fatty
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Właśnie mam problem z doborem dyscypliny, musi to być cos odciążającego stopy - nie mam możliwości chodzenia na basen, odpowiada mi rower: ale nie potrafię zimą :P - jestem mało pewna siebie jako rowerzystka, wystarczy większe nagromadzenie śniegu i robię: bęc! ;)
qdrake
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

@ Kraverka: jesli biegasz 6 razy tygodniowo to OK do zrzucenia i spalenia tluszczow, ale jesli chodzisz dodatkowo na intensywne treningi KM trzy razy tygodniowo, to te kg ktore obserwujesz sa na 100% waga miesni. Zluzuj troche z KM - ja chodze raz w tygodniu i 2/3 razy biegam. Rownowaga w zyciu jest najwazniejsza :)

Pozdruffka!
Never stop exploring!
ODPOWIEDZ