ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dobry przepis, latwy i szybki, a najwazniejsze, ze wychodzi.
IMG_20150924_54885.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Ouuuuu jaka pycha!!!!!!! Dziś zacznę produkcję!!!!
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tylko do polewy nie uzywaj starych zajaczkow wielkanocnych :bum:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Andrew1962 pisze:Beata a próbowałaś kiedykolwiek Brooks-ów? Model obojętny. Bo ja po przesiadce na nie z Mizuno i Asics-ów już innych nie szukam :)
Andrew, ja nie "próbuję" - kupuję to, co:
a. jest przystępne cenowo - z reguły szukam promocji,
b. jest w moim rozmiarze - w PL z małymi rozmiarami bytów biegowych/górskich wciąż słabo, w zakresie rozmiarów 36-37 wybór bardzo słaby, ech... :niewiem: w za dużych butach nie mam w zwyczaju biegać.
c. czego zdobycie nie wymaga dużo zachodu - nie cierpię chodzić po sklepach ...

Ania, Ma_tika, Hyperspeedy już dwukrotnie kupiłam tu:
http://www.runshop.pl/asics-gel-hypersp ... cgod0FsFeg

Kojer, Asicsy nie są bardziej pstrokate od Pum, za to są mniej różowe ;).
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

beata pisze:Kojer, Asicsy nie są bardziej pstrokate od Pum, za to są mniej różowe ;).
Chciałem zdementować pogłoski. Moje jedne pumy są pomarańczowe a nie różowe, reszta w bardziej stonowanych kolorach ;-)
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:44

Nieprzeczytany post

kojer pisze:
Hanna77 pisze:a ja znów się zgapiłam i nie zdążyłam zapisać na żaden bieg. eeeee............do boru z tymi zapisami.
Uroki stolicy :).
U nas w zasadzie na wszystkie biegi można się zapisać do ostatniej chwili (wyjątkami były nocna połówka no i górskie z małymi limitami). O i na BiegIT brakło miejsc.

Jakiej stolycy?
ja z wielkopolskiej koziej wólki jestem a, że akurat jestem w świetnej formie i kręgosłup mi nie dolega, wiec myślę sobie: a przebiegnę sobie w niedzielę dyszkę w innej koziej wólce (odległej 20 km od mojej; ja dalej niż 100 km nie jeżdżę specjalnie na bieg). a figa. zapisy (tylko online oczywiście) już dawno zakończone.
No to może chociaż półmaraton, który ma się odbyć za 1,5 miesiaca...tiaa... marzenie: naiwna jestem. Szkoda, że nie można tak z "biegu" zapisać się na bieg tylko wielce planować na 2 miechy przed.
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hanna77 pisze:
kojer pisze:
Hanna77 pisze:a ja znów się zgapiłam i nie zdążyłam zapisać na żaden bieg. eeeee............do boru z tymi zapisami.
Uroki stolicy :).
U nas w zasadzie na wszystkie biegi można się zapisać do ostatniej chwili (wyjątkami były nocna połówka no i górskie z małymi limitami). O i na BiegIT brakło miejsc.
Jakiej stolycy?
ja z wielkopolskiej koziej wólki jestem a, że akurat jestem w świetnej formie i kręgosłup mi nie dolega, wiec myślę sobie: a przebiegnę sobie w niedzielę dyszkę w innej koziej wólce (odległej 20 km od mojej; ja dalej niż 100 km nie jeżdżę specjalnie na bieg). a figa. zapisy (tylko online oczywiście) już dawno zakończone.
No to może chociaż półmaraton, który ma się odbyć za 1,5 miesiaca...tiaa... marzenie: naiwna jestem. Szkoda, że nie można tak z "biegu" zapisać się na bieg tylko wielce planować na 2 miechy przed.
No to u nas na dyszki w "kozich wólkach" można się zapisać na 20 minut przed biegiem (w niedziele w takiej biegłem), tylko ciut drożej jest :).
PS. A półmaraton to gdzie? :)
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

kojer pisze: No to u nas na dyszki w "kozich wólkach" można się zapisać na 20 minut przed biegiem (w niedziele w takiej biegłem), tylko ciut drożej jest :).
PS. A półmaraton to gdzie? :)
Ad. PS -Kościan.

Zawsze sprawdzam biegi w wielkopolskim ale skoro u Ciebie nie ma tłoku to może ja jednak w dolnośląskie zacznę jeździć?
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hanna77 pisze:
kojer pisze: PS. A półmaraton to gdzie? :)
Ad. PS -Kościan.
Zawsze sprawdzam biegi w wielkopolskim ale skoro u Ciebie nie ma tłoku to może ja jednak w dolnośląskie zacznę jeździć?
1700 osób na 1,5 miesiąca przed biegiem na takiej pokręconej trasie, jestem pod wrażeniem.
Z półmaratonów w okolicy to chyba tylko Piastowski po lesie i nowa impreza w Świdnicy.
Bliżej masz te: http://kalendarzbiegowy.pl/event,normal ... 97,ulica,, Może są jeszcze miejsca :).
<edit> Khe, tylko w Rogoźnie są miejsca :))</edit>
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

hehe, kojer aż tak zdeterminowana nie jestem by uczestniczyć w półmaratonie w Rawiczu ;)
http://kalendarzbiegowy.pl/vi-polmarato ... ries#10117
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hanna77 pisze:hehe, kojer aż tak zdeterminowana nie jestem by uczestniczyć w półmaratonie w Rawiczu ;)
http://kalendarzbiegowy.pl/vi-polmarato ... ries#10117
Doczytałem ;)
Tak czy tak, jak popatrzyłem na wszystkie swoje starty https://run-log.com/events/user_races/kojer to w zasadzie prawie wszędzie można było wystartować od ręki :), a już tydzień przed to chyba tylko na 2 biegi się nie dało zapisać: 3 Nocny Półmaraton Wrocław i Bieg Solidarności (darmowy jest). A i jeszcze Wielka Pętla Izerska.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Tylko do polewy nie uzywaj starych zajaczkow wielkanocnych :bum:
ja mam dostawy czekolad z całego świata :bum: jestem fizjoterapeutą :hej: :hahaha:

Hanna, ja się zapisuję duuuuuuzo wczesniej, ale płacę tylko wtedy, kiedy mam pewność, że polecę :usmiech: albo jak jest tanio :spoko: jak nie polecę z różnych przyczyn, to zwykle udaje mi się pakiet oddać/odsprzedać :usmiech:
komentarze
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:Hanna, ja się zapisuję duuuuuuzo wczesniej, ale płacę tylko wtedy, kiedy mam pewność, że polecę :usmiech:
Tyle, że taki zapis nic nie daje, bo jak się limit wyczerpie to wypadasz :). Ja się zapisuję i płacę w pierwszym możliwym terminie jak jest najtaniej (tak zapłaciłem za połówkę i maraton we Wro bo w pakiecie było taniej a w sumie do ostatniego dnia nie byłem pewien czy ten maraton chce biec :)).
Jak coś wypadnie to mówi się trudno. :)
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeszcze mi się nie zdarzyło wypaść z listy :tonieja:

dostałam mnóstwo jabłek i gruszek, i robie jednak takie ciasto http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-c ... z-jablkami :uuusmiech:
komentarze
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata ogromne dzięki za linka do butów! Kupiłam:-D Akurat był mój rozmiar. Będziemy we 3 śmigać w takich samych butach :bum:

Nie pochwaliłam się od razu, ale w niedzielę zrobiłam nową życiówkę na dyszkę: 45:14. Biorąc pod uwagę trasę - po 4 pętlach z bardzo niefajnymi nawrotami, jestem zadowolona i gotowa na łamanie 45 minut na Biegu Niepodległości - oczywiście, jeżeli uda mi się zapisać:-P Z resztą życiówka wyszła mi niejako wbrew woli, bo miałam biec wolno, ale kolega mnie poholował i tak wyszło. Po raz pierwszy w życiu stałam też na podium - na jego szczycie:-D za cały cykl Szybko po Woli w K:35. W generalce byłam 5.:-DDD To nie olimpiada, ale i tak było to dla mnie wielkie przeżycie:-) Ma_tika dzięki, że mnie namówiłaś na ten cykl!

W niedziele biegniemy z Ma_tiką Bieg na Piątkę i wybieramy się pokibicować maratończykom. Będzie zabawa :hej:

Co do czekolady, to też ją kocham. Ciacho wygląda super!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ