Jeśli kupujesz w tym okresie, nowe, z tym budżetem to nie ma chyba co za dużo kombinować tylko kupić wygodne. Mając te 400/500 zł, można powybierać jesienią na dobrych wyprzedażach.
Jedna rzecz, na którą możesz zwrócić uwagę, to klasa zastosowanych łożysk. Tu jest jakiś opis ich oznaczeń.
Jakie rolki wybrać?
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za wskazówki na temat rolek, jest w czym wybierać, super porady
Silna motywacja do biegania, to podstawa, aby każdego dnia wychodzić i walczyć o własne marzenia..
Zapraszam także do siebie po pożyczka przez internet - najlepsza oferta w sieci.
Zapraszam także do siebie po pożyczka przez internet - najlepsza oferta w sieci.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wybierając rolki, zmierzyłam wiele różnych i w końcu wybrałam te, w których moje stopy najlepiej się czuły i takie, które nie były ani za wolne, ani za szybkie. Może zabrzmi to banalnie, ale różnice w komforcie były olbrzymie.
-
- Rozgrzewający Się
to zależy od Twojego zaawansowania, ale najlepiej kółka kauczukowe - plastikowe to badziew i jeżdżąc na plastikowych ciągle odczuwałam, jak mną trzęsie. Na kauczukowych od razu lepiej się jechało. Droższe modele mają fajne wkładki, które zapamiętują kształt stopy, tzw. memory fit, w tym budżecie chyba powinnaś się na nie załapać.