bieganie a duzy biust
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przywróciłyście mi wiarę, a myślałam, ze stanik z Nike tylko mnie obciera :D Teraz mam z Pumy i jest o niebo całe lepiej, tylko cena mnie trochę bolała
-
- Rozgrzewający Się
Znam ten problem. Może nie mam bardzo dużego biustu, ale jest bardzo wrażliwy, dlatego nawet wykonując niezbyt intensywne ćwiczenia muszę mieć dobre wsparcie. teraz szukam czegoś właśnie do biegania - chciałabym coś co dobrze podtrzymuje biust, ale też pozwala oddychać (nie szukam gorsetu ani nic w tym stylu), zależy mi też, żeby nie był żadnych zapięć, chociaż z tego co widziałam, to te lepsze nie są wkładane przez głowę, ale właśnie zapinane. Nigdy nie kupowałam takiej bielizny w internecie, bo boję się, że nie trafię w odpowiedni rozmiar, a w "normalnych" sklepach takich rzeczy niestety nie ma za wiele i są dość drogie. Chociaż chyba na tym nie ma co oszczędzać... Tez podchodzę do tego jak do inwestycji, bo jednak ten zakup ma zadbać o bardzo ważne części ciała
-
- Rozgrzewający Się
A mi się udało dorwać jakiś zwykły w sklepiku takim osiedlowym z bielizną, ma dobry skład i tak trzyma ten biust jak taka dobra opaska, mi się podoba,a kosztował gorsze, więc warto chyba czasem popatrzeć też na te niższe półki.
-
- Rozgrzewający Się
Mi się nie skręcają ale rozumiem, o czym mówisz, szczególnie staniki takie codzienne z fiszbinami są tragiczne z niskiej półki, niewygodne, obracają się, nie trzymają w miejscu.
Po prostu mam sportowy bez usztywniania taki zwyczajny, to jest kawałek materiału, także myślę, że producent nie miał czego popsuć a patrzyłam głównie na skład, żeby oddychał.
Po prostu mam sportowy bez usztywniania taki zwyczajny, to jest kawałek materiału, także myślę, że producent nie miał czego popsuć a patrzyłam głównie na skład, żeby oddychał.
- Krabicz
- Rozgrzewający Się
Dobra alternatywa ale nie najlepsza. Tutaj warto rozważyć wszystkie za oraz przeciw.
Tylko pamiętaj, by zawsze być sobą i nie bać się mówić tego, co myślisz, albo tego, by głośno marzyć.