gwaltowna zmiana figury

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Midi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przepraszam, chyba nieprecyzyjnie się wyraziłam - chodziło mi zmierzenie obwodów przed treningiem i po, żeby było widać, czy rzeczywiście tracisz cm albo % BF czy wody. Nie sądzę, żeby w ciągu kilkudziesięciu minut biegania można się było silnie odwodnić, jeśli zwykle się zdrowo odżywiasz (zakładam, że skoro zaczynasz, to nie jest bardzo intensywny trening, no i biegasz pewnie w standardowych warunkach, czyli nie w upale).
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ok teraz rozumiem o co chodzi :) sprobuje wiec sie mierzyc przed i po treningu, a swoje wymiary usuwam skoro nie sa potrzebne, bo podajac je czulam sie troche tak jakbym sie obnazyla ... dzieki za rade!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na razie od czasu kiedy sie mierze za mna dwa dni treningow. wyglada na to ze to nie utrata wody bo pozniej mimo ze plyny uzupelniam nie wracam do swoich wymiarow. w sobote rano po wieczornym bieganiu 1 cm mniej w talii i w biodrach. dzis rano po wczorajszym bieganiu kolejny 1 cm w talii i kolejny w biodrach.
biust na szczescie juz mi nie zanika - mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
waga jak stala taka stoi w miejscu - wciaz mam te swoje 59 kg i to mnie zastanawia ...

znalazlam swoje wymiary z pazdziernika: wynika z nich ze mimo iz moja waga nie zmienila sie ani troche to stracilam ok 22% tluszczu w stosunku do stanu na miesiac pazdziernik. jak to mozliwe ze na wadze nie widac zadnych zmian?
ODPOWIEDZ