Co z KBT ?
Moderator: beata
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Cześć Dziewczyny,
Kibicowałam Wam w przygotowaniach do półmaratonu i sama się do niego przygotowywałam. Niestety z powodów rodzinnych nie mogłam pobiec. Za to tydzień później przebiegłam 15 km w Biegu Sokoła.
Teraz chciałabm wystartować w półmaratonie w Szczecinie ( 30 sierpnia).
Czy KBT będzie reaktywowany czy to już koniec ? Trochę smutno mi teraz gdy otwieram bieganie.pl a tam ani słowa o Was....
Pozdrawiam serdecznie.
Kibicowałam Wam w przygotowaniach do półmaratonu i sama się do niego przygotowywałam. Niestety z powodów rodzinnych nie mogłam pobiec. Za to tydzień później przebiegłam 15 km w Biegu Sokoła.
Teraz chciałabm wystartować w półmaratonie w Szczecinie ( 30 sierpnia).
Czy KBT będzie reaktywowany czy to już koniec ? Trochę smutno mi teraz gdy otwieram bieganie.pl a tam ani słowa o Was....
Pozdrawiam serdecznie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
KTB ma się dobrze i nie dał się rozwiązać w związku z czym będzie istniał w wersji maratońskiej, co już zostało zapowiedziane na maraton2009.pl A w międzyczasie członkinie biegają, a jakże, niektóre indywidualnie, niektóre z różnych biegach zorganizowanych - np. w najbliższy weekend kilka osób pobiegnie w ZOO, a kilka w Parku Skaryszewskim. Wiele z nas planuje też udział w kolejnych biegach Pucharu MW.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Bardzo sie cieszę, że nadal biegacie i nie było to tylko jednorazowa mobilizacja. Gdzie można poczytać o Waszych postępach biegowych ? Nie ukrywam, że bardzo mnie motywowały do pracy.
- izaA
- Stary Wyga
Nadal piszemy nasze blogi, które, wszystkie, podlinkowane są na stronie www.polmaratonwarszawski.pl w zakładce Kobiety na start. Wkrótce podobna zakładka powstanie na stronie www.maraton2009.pl
I tak, jak pisała midi - Team istnieje dalej...powiem szczerze, nikt nawet nie chciał nas rozwiązywać choć teoretycznie cel do jakiego dążyłyśmy już za nami, ale...znalazłyśmy sobie nowy cel - nie można się zatrzymać w połowie drogi, szykujemy się do maratonu
I tak, jak pisała midi - Team istnieje dalej...powiem szczerze, nikt nawet nie chciał nas rozwiązywać choć teoretycznie cel do jakiego dążyłyśmy już za nami, ale...znalazłyśmy sobie nowy cel - nie można się zatrzymać w połowie drogi, szykujemy się do maratonu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Warszawianki, bo Team został powołany do życia przez Fundację Maraton Warszawski i w pierwszej fazie zrzeszał chętne do pokonania trasy Półmaratonu Warszawskiego - wiadomo, że najwięcej jest wtedy jednak miejscowych biegaczek, najłatwiej do nich dotrzeć. Ale to absolutnie nie jest żadne kryterium.
A co do aktualności blogów, to niestety, tak to bywa, nie każdy ma czas, lepiej go zostawić na samo bieganie, a nie pisanie o bieganiu
A co do aktualności blogów, to niestety, tak to bywa, nie każdy ma czas, lepiej go zostawić na samo bieganie, a nie pisanie o bieganiu
-
- Rozgrzewający Się
w warszawie odbyl sie bieg senatu polecam filmik- pozytywny i smiesznie 'profesjonajlny'. uwielbam ta maniere prowadzacych:D
http://snotv.pl/index.php?option=com_co ... &Itemid=21
http://snotv.pl/index.php?option=com_co ... &Itemid=21