Przybij piątkę!Krzychu M pisze:Kiedyś lubiłem mleczną czekoladę.
Teraz czym ma więcej procent tym lepiej.![]()
Rzadko kupuję.....bo wchłaniam najczęściej całą na raz.

Przybij piątkę!Krzychu M pisze:Kiedyś lubiłem mleczną czekoladę.
Teraz czym ma więcej procent tym lepiej.![]()
Rzadko kupuję.....bo wchłaniam najczęściej całą na raz.
Raczej mleczna. Mleczna szkodzi (do 10 lat) a gorzka pomaga...Tomaszrunning pisze:Ciekawe czy chodziło o gorzką
http://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/7 ... ycieraczek
Bo slowo "gorzka" jest moim zdaniem mylace i nacechowane negatywnie.alutka pisze:no to chyba się przerzucę na gorzką czekoladę.. choć coś co ma w nazwie "gorzkie" do słodyczy bym nie zaliczyła, no ale może w końcu się do niej przekonam ;d
to bardzo zależy od delikwentaSikor pisze:ona moim zdaniem wcale nie jest gorzka
DokładnieArek Bielsko pisze:to bardzo zależy od delikwentaSikor pisze:ona moim zdaniem wcale nie jest gorzka
ostatnio dałem do spróbowania mojej czekolady (olej kokos, kakao, ml kokosowe, troszke ksylitolu) - dla mnie jest słodka,
dałem do spróbowania dwóm różnym znajomym:
- jedni co żrą cukry na potęgę - reakcja: o fe jaka gorzka!
- drudzy co pilnują żarcia, unikają słodyczy - reakcja: o kurcze, ale słodka!
![]()
Z Ghany nie jadlem.Tomaszrunning pisze:Też mam ziarna i nie zachwycają mnie. Wolę te z Ekwadoru niż Ghany, szczerze mówiąc
Yahoo pisze:Dlaczego nie lubisz ziaren kakao, skoro są smaczne i zdrowe?
Tez kiedyś nie lubilem kakao.Arek Bielsko pisze:Yahoo pisze:Dlaczego nie lubisz ziaren kakao, skoro są smaczne i zdrowe?![]()
![]()
![]()
wyobraź sobie, że nie wszyscy na tej planecie podzielają Twoje gusta smakowe i pro-zdrowotne![]()
rozumiem, że to może być szok dla Ciebie, ale tak w życiu bywa...
no jestem w szoku... nie wiem co odpisać...Yahoo pisze:Tez kiedyś nie lubilem kakao.
I co ty na to?