Komentarz do artykułu KONKURS: Wytypuj czas Caroline Wożniacki w Maratonie w Nowym Jorku!
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł KONKURS: Wytypuj czas Caroline Wożniacki w Maratonie w Nowym Jorku!
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Chyba kolega nie zrozumiał zasad, chodzi o czas całego a nie drugiej połówki 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Caro pytana o cel stwierdziła, że chce dobiec do mety nie mdlejąc po drodze
Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
a jak obstawiać DNF?
w tym przypadku Woźniacki oczywiście zagnie się i dobiegnie (na 99%), ale na przyszłość opcja DNF jest potrzebna.
w tym przypadku Woźniacki oczywiście zagnie się i dobiegnie (na 99%), ale na przyszłość opcja DNF jest potrzebna.
Go Hard Or Go Home
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
a to sorry. rzuciłem tylko okiem na zasady konkursu, a tam o tym nie było mowy. rzeczywiście w formularzu jest już taka opcja. tak to jest jak gra się w pracy.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45,44
Był taki moment, jak Agnieszka Radwańska pięła się do pierwszej dziesiątki a Karolina była numer 1, gdzie polskie media się rozkręciły i pisały o Polce z duńskim paszportem, która jest numer jeden ; -). Wtedy na topie były Angelika Kerber, Sabina Lisicki, no i Samanta od kangurów. Już nie pamiętam, która to z tenisistek, chyba Serena rzuciła w jakimś wywiadzie, że połowa szatni damskiej mówi po polsku. Fajne to były czasy.
Karolina wtedy wydała oświadczenie, w którym zajęła jednoznaczne stanowisko, że jest Dunką. I polskie media jakby o niej zapomniały. Niedawno wróciła do łask, jak sprawa przycichła.
Jej nazwisko to Wozniacki i tyle.
Karolina wtedy wydała oświadczenie, w którym zajęła jednoznaczne stanowisko, że jest Dunką. I polskie media jakby o niej zapomniały. Niedawno wróciła do łask, jak sprawa przycichła.
Jej nazwisko to Wozniacki i tyle.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Przez posługiwanie się jezykiem polskim przez Karolinę wybuchła kiedyś, niewielka co prawda, afera bukmacherska. W trakcie seta powiedziała do ojca-trenera, że po jego zakończeniu będzie kreczować z powodu jakiejś kontuzji. Wymiane zdań zrozumieli polscy kibice, ale nie ludzie obsługujący zagraniczne portale z zakładami. Trochę ludzi postawiło wtedy kasę i nieźle zarobiło:)
Krzysiek
-
- Dyskutant
@KomPot
O tym, że tak tytuuje sie Wożniacka słyszałem od naszych komentatorów tenisa. Ich kompetencje do komentowania tej dyscypliny w ogromnej większości uważam za żadne, jednak co do pozostałych kwestii, to im ufam, bo w tym przypadku mają bezpośrednie dojście do żródła z racji wykonywanej profesji plus kontakty towarzyskie. Słowa które przytoczyłem słyszałem także na własne uszy od Piotra Woźniackiego oraz W. Fibaka. O oświadczeniu o którym Ty piszesz nigdy nie słyszałem.
W ujęciu administracyjnym ona pewnie nosi nazwisko Wozniacki, jednak jeżeli życzy sobie by odmieniać jej personalia po polsku (w co wierzę), grzeczność nakazuje uszanować jej wolę.
Gdyby portal podałby jej imię i nazwisko w polskiej formie, mając powyższe na uwadze, nie widziałbym w tym nic zdrożnego.
Jakby tego nie rozpatrywać, to w tytule artykuły jest błąd, bo nazwisko napisano przez "Ż" jak żaba.
A czasy były fajne, w istocie. Ale będą jeszcze fajniejsze;)
O tym, że tak tytuuje sie Wożniacka słyszałem od naszych komentatorów tenisa. Ich kompetencje do komentowania tej dyscypliny w ogromnej większości uważam za żadne, jednak co do pozostałych kwestii, to im ufam, bo w tym przypadku mają bezpośrednie dojście do żródła z racji wykonywanej profesji plus kontakty towarzyskie. Słowa które przytoczyłem słyszałem także na własne uszy od Piotra Woźniackiego oraz W. Fibaka. O oświadczeniu o którym Ty piszesz nigdy nie słyszałem.
W ujęciu administracyjnym ona pewnie nosi nazwisko Wozniacki, jednak jeżeli życzy sobie by odmieniać jej personalia po polsku (w co wierzę), grzeczność nakazuje uszanować jej wolę.
Gdyby portal podałby jej imię i nazwisko w polskiej formie, mając powyższe na uwadze, nie widziałbym w tym nic zdrożnego.
Jakby tego nie rozpatrywać, to w tytule artykuły jest błąd, bo nazwisko napisano przez "Ż" jak żaba.
A czasy były fajne, w istocie. Ale będą jeszcze fajniejsze;)
-
- Wyga
Czy tak samo jak w przypadku innych konkursów działa zasada:
Jedna osoba może odpowiedzieć tylko raz, jeśli odpowie więcej niż raz, to pod uwagę brana jest druga odpowiedź (w domyśle przyjmujemy, że jest po prostu lepsza). ?
Jedna osoba może odpowiedzieć tylko raz, jeśli odpowie więcej niż raz, to pod uwagę brana jest druga odpowiedź (w domyśle przyjmujemy, że jest po prostu lepsza). ?