Konkurs kreatywny :)
-
- Zaprawiony W Bojach
Hej.
Pod linkiem:
http://qbakrause.blogspot.com/2014/04/pokopua.html
znajdziecie opowiadanie i mały konkurs z nim związany - trzeba dopisać zakończenie historii, a najlepsza propozycja zostanie nagrodzona biegowym gadżetem.
Szczegóły pod powyższym linkiem, zapraszam serdecznie!!! Konkurs trwa do poniedziałku.
Pod linkiem:
http://qbakrause.blogspot.com/2014/04/pokopua.html
znajdziecie opowiadanie i mały konkurs z nim związany - trzeba dopisać zakończenie historii, a najlepsza propozycja zostanie nagrodzona biegowym gadżetem.
Szczegóły pod powyższym linkiem, zapraszam serdecznie!!! Konkurs trwa do poniedziałku.
-
- Zaprawiony W Bojach
ostatnie godziny konkursu - zapraszam!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
zgłoszenie przyjęte 

-
- Zaprawiony W Bojach
rozumiem, zachowujesz incoguto...
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
„Aaaa…” chciałem natychmiast coś powiedzieć, wykrzyczeć, sam nie wiem co, coś wielkiego, lecz ledwo marny szept przedzierał się przez zaciśnięte gardło - sylaby, bez związku ze sobą, jedna po drugiej. Bełkotałem i nie potrafiłem nad tym zapanować…
Zaczęło mnie to śmieszyć … śmiałem się coraz mocniej i pełniej, wyłem bezgłośnie, leżąc zwinięty na chłodnej skale. Cisza. Zamilkł nawet ten przerośnięty wróbel z zakrzywionym dziobem.
„Co teraz, Batso?” wyszeptałem, „Czy to jest nasz szczyt? Szczyt szczytów? Co teraz?” – dotarło do mnie, jak bardzo poczułem się zawiedzony. Tak, właśnie – szczęśliwy i zawiedziony zarazem.
Zaczęło mnie to śmieszyć … śmiałem się coraz mocniej i pełniej, wyłem bezgłośnie, leżąc zwinięty na chłodnej skale. Cisza. Zamilkł nawet ten przerośnięty wróbel z zakrzywionym dziobem.
„Co teraz, Batso?” wyszeptałem, „Czy to jest nasz szczyt? Szczyt szczytów? Co teraz?” – dotarło do mnie, jak bardzo poczułem się zawiedzony. Tak, właśnie – szczęśliwy i zawiedziony zarazem.
-
- Zaprawiony W Bojach
ochroniarz już szedł do drzwi z kluczem :D
-
- Zaprawiony W Bojach
spośród SZEŚCIU nadesłanych różną droga odpowiedzi trzyosobowe żury po wprowadzeniu się w odpowiedni stan świadomości krytyków literackich (czytaj: deprywacja snu + upojenie alkoholowe) niezgodnie uznało, że wygrał następujący fragment:
bardzo dziękuję, super się to czytało
niedługo oficjalne ogłoszenie wyników na blogu.
muszę powiedzieć, że wszystkie odpowiedzi (oprócz blinka) były lepsze, niż sam bym napisał.„Aaaa…” chciałem natychmiast coś powiedzieć, wykrzyczeć, sam nie wiem co, coś wielkiego, lecz ledwo marny szept przedzierał się przez zaciśnięte gardło - sylaby, bez związku ze sobą, jedna po drugiej. Bełkotałem i nie potrafiłem nad tym zapanować…
bardzo dziękuję, super się to czytało

niedługo oficjalne ogłoszenie wyników na blogu.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratulacje rubin & Qba - za zwycięskie zakończenie & za pomysł na na konkurs/ zabawę. Normalnie przypomniały mnie się czasy De Profundis.
'They saw that the perfect world is a journey, not a place.'
- Terry Pratchett
- Terry Pratchett
-
- Zaprawiony W Bojach
ale super, nie grałem w to, tylko w klasyczny Zew.