To właśnie z tym portalem zaczynałem swoją biegową przygodę. To tutaj po raz pierwszy została opublikowana moja historia, co skłoniło mnie do założenia bloga. Śmiało mogę rzec, że moje bieganie i bieganie.pl są ze sobą ściśle powiązane. Dlatego jeżeli ktoś ma czas i ochotę bardzo proszę o wsparcie w konkursie Dla mnie to kolejna porcja motywacji do łamania kolejnych barier. Zresztą nawet jak się nie uda wygrać to już samo miejsce wśród 10 finalistów jest nie lada wyróżnieniem. Jednak póki jest szansa - są nadzieje
"Czytelnik na okładkę Runner's World" - Ruszyło głosowanie
Biegacz z Północy prosi o wsparcie
- TrzymamTempo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:18
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Możesz na nas liczyć Mały!
P.S. literówka w temacie
P.S. literówka w temacie
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Wielkie dzięki!
PS: Poprawiona literówka
PS: Poprawiona literówka
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Też Cię wsparłem - słabo coś się opisałeś a masz taką fajną i ciekawą historię, lepiej biegasz niż piszesz
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Pisać też lubię - zresztą widać po blogu Ale jak mam napisać coś ciekawego jak mam tylko kilka zdań na to Historię opisywałem już na blogu, na łamach bieganie.pl więc poszedłem trochę na łatwiznę i podałem linka. Będę szczery - w momencie jak się zgłaszałem to w ogóle nie wierzyłem w powodzenie i stąd taki nie inny opis. Zresztą zdjęć też mam "kilka" ciekawszych No ale mam nadzieję, że to nie przekreśli moich szans Zobaczymy - co ma być to będzie. Wpływu na moje bieganie to raczej mieć nie będzie. Aczkolwiek nie ukrywam, że byłoby miło zobaczyć swoją fotkęmihumor pisze:Też Cię wsparłem - słabo coś się opisałeś a masz taką fajną i ciekawą historię, lepiej biegasz niż piszesz