Polski Nike Zoom Squad - konkurs

Konkursy lub plebiscyty realizowane przez forum.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tak, ma wpływ, co do reszty, wykłądnię przedstawimy jutro.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bozzo pisze:1. Czy jeśli chodzi o salon Nike będzie uznawana odp Klimczaka/Przyczółkowa?
Tak
bozzo pisze:2. Henryk Szost- 20 stycznia- koziorożec
Joanna Jóźwik- 30 stycznia-wodnik
Za znaki wodne uważa się ryk, ryby, skorpion
Uwzględniamy tylko A. Cichocką.
bozzo pisze:3. Rozumiem, że warsaw maraton i maraton warszawski to nie są pokrewne pojęcia ?
Dwa różne. Maraton Warszawski to bieg organizowany przez Fundację Maraton Warszawski i o wrześniowy bieg chodziło.
bozzo pisze:4. Wydaję mi się, że Henryk Szost 6-krotnie zdobywał złoty medal: 3x maraton. 2x 5000m Poznan 2007, Warszawa 2012, 1x półmaraton Piła 2006
Tak, poprawna odpowiedź to 6 medali (jeżeli ktoś dopisał medal w biegu górskim, to także go zaliczymy).
bozzo pisze:Zarówno to pytanie jak i "Wśród 10ciu najlepszych tegorocznych wyników na 800m, ile należy do Asi Jóżwik?" można było zinterpretować w dwojaki sposób dlatego wydaję mi się, że powinno się uznawać dwie pasujące odp, ale decyzja należy do organizatorów...
W przypadku wyników Asi Jóźwik uznajemy dwie odpowiedzi - 0 i 6.
mlodykosa pisze:czy jeśli przy bucie Krystiana napisałem tylko Nike Zoom Pegasus bez numeru 32 to odpowiedź zostanie zaliczona? Biega w tym modelu od lat, więc sprecyzowanie do 32 nie ma sensu :)
Zostaną zaliczone odpowiedzi tylko z dokładnym numerem.

Wyniki pojawią się dzisiaj.
Awatar użytkownika
irko58
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

"Wśród 10ciu najlepszych tegorocznych wyników na 800m, ile należy do Asi Jóżwik?"

A wynik w hali 03.02.2015 - 2:00.01 ???? - to wychodzi 7 !!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
irko58
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Który model buta dostępny w sklepie www.forpro.pl występuje w kolorze „Game Royal Black , Turqus ,University Blue „ ? Fluknit Lunar 3

Flyknit Lunar 3
slusar_20
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

I tak nie wygram, bo trochę błędów popełniłem, ale z tymi znakami zodiaku wyszedł lekki zamęt. No bo gdzie w takim razie podporządkować wodnika jak nie do znaków 'wodnych'. W pytaniu nie było zaznaczone, że chodzi o znaki wodne występujące w naszym świecie, bo rozumiem, że chodzi o to, że coś takiego jak 'wodnik' to nie wiadomo co to jest, a rybka żyje sobie naturalnie w wodzie.
Można było zapytać, który znak zodiaku ma rogi :D
edi1985
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Finalnie mam chyba dwa błędy - Medale H. Szosta i znaki zodiaku. Ciekawe do czego to wystarczy.
Klaudia123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wodnik jest znakiem powietrznym, ja z rozpędu również podałam jako wodny, ale później zmieniłam. Ja również mam trochę błędów, choć wszystkiego nie pamiętam, siedziałam po nocach i czekałam na pytania :)
slusar_20
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

też czatowałem na pytania, ale teraz widzę, że to sensu nie miało bo zawsze się jakieś błędy popełni :D chyba, że wszystkie pytania były by typu 'ulubiony but...'
a możesz jakoś rozwinąć to z tym znakiem powietrznym? :D
Klaudia123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Znaki wody to: rak, skorpion i ryby, ogniste: : byk, panna, koziorożec, znaki ogniste: baran, lew i strzelec oraz znaki powietrza: bliźnięta, waga i wodnik. Nigdy się nie poddaje więc może jakieś szanse mam ;) Podobno nie akceptuje ograniczeń fizycznego świata dlaeto komfort ponad wszystko /prawie :)
mlodykosa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Remus pisze:
bozzo pisze:1. Czy jeśli chodzi o salon Nike będzie uznawana odp Klimczaka/Przyczółkowa?
Tak
bozzo pisze:2. Henryk Szost- 20 stycznia- koziorożec
Joanna Jóźwik- 30 stycznia-wodnik
Za znaki wodne uważa się ryk, ryby, skorpion
Uwzględniamy tylko A. Cichocką.
bozzo pisze:3. Rozumiem, że warsaw maraton i maraton warszawski to nie są pokrewne pojęcia ?
Dwa różne. Maraton Warszawski to bieg organizowany przez Fundację Maraton Warszawski i o wrześniowy bieg chodziło.
bozzo pisze:4. Wydaję mi się, że Henryk Szost 6-krotnie zdobywał złoty medal: 3x maraton. 2x 5000m Poznan 2007, Warszawa 2012, 1x półmaraton Piła 2006
Tak, poprawna odpowiedź to 6 medali (jeżeli ktoś dopisał medal w biegu górskim, to także go zaliczymy).
bozzo pisze:Zarówno to pytanie jak i "Wśród 10ciu najlepszych tegorocznych wyników na 800m, ile należy do Asi Jóżwik?" można było zinterpretować w dwojaki sposób dlatego wydaję mi się, że powinno się uznawać dwie pasujące odp, ale decyzja należy do organizatorów...
W przypadku wyników Asi Jóźwik uznajemy dwie odpowiedzi - 0 i 6.
mlodykosa pisze:czy jeśli przy bucie Krystiana napisałem tylko Nike Zoom Pegasus bez numeru 32 to odpowiedź zostanie zaliczona? Biega w tym modelu od lat, więc sprecyzowanie do 32 nie ma sensu :)
Zostaną zaliczone odpowiedzi tylko z dokładnym numerem.

Wyniki pojawią się dzisiaj.
W takim razie mam pytanie. Pytanie to pojawiło się dwukrotnie, drugi raz spodziewając się takiego kierunku konstruowania przez was odpowiedzi wpisalem Pegasus 32. Czy przyznajecie za to pytanie dwa pkt czy jedno jest anulowane? W takim przypadku czy dostane punkt? czy zaliczycie odpowiedz z dnia pierwszego jako błędną czy ta gdy pytanie się powtórzyło i odpowiedzialem z numerem 32?
mlodykosa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kończąc temat, ciekawy jestem jak można robić naprawdę fajny i ciekawy konkurs i pytać w nim o rzeczy, na które sami autorzy nie znają odpowiedzi? Odpowiedź na to pytanie konsultowalem z samym Krystianem, na temat tego czy jest to numer 32 czy inny poswiecilismy dłuższą chwilę. Sam zainteresowany nie zalecił wpisywania numeru. Szkoda, że wiecie lepiej w jakich butach najlepiej czuje się Krystian niż on sam ;) Pozdrawiam i przy okazji gratuluje zwyciezcom :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Bo teoretycznie poprawnych odpowiedzi może być kilka. Jeżeli uznalibyśmy że bez numeru 32 to ktoś inny mógł przecież powoedziec wystarczy wpisać Nike.
Na stronie nike zoom squad jest wyraźnie napisane że ulubionym modelem Krystiana jest numer 32. Musimy przyjmować za wykładnie jakieś oficjalne źródło i wymagać żeby Użytkownicy byli precyzyjni , dzięki temu możemy zawężać liczbę Uczestników z poprawnymi odpowiedziami a nie bawić się w loterie.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mamy zwycięzców: wśród pań wygrała Ewa (ewa.zur***@gmail.com), natomiast w gronie panów Krystian (kiz***@gmail.com).

Krystian był jedyną osobą, która uzyskała maksymalną liczbę punktów.
edi1985
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pełen szacunek dla kolegi co miał 100% dobrych odpowiedzi :) A w kategorii żeńskiej jaki wynik dawał zwycięstwo ?
Klaudia123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To nie ja byłam Ewą... Gratulacje
ODPOWIEDZ