Co Ty Wiesz o Bieganiu ? - PUMA PRO Konkurs 1
-
- Dyskutant
ale an forum czas jest o godzine do tyłu
-
- Wyga
Niestety niezbyt to profesjonalne. Gdyby zdarzyło się to sporadycznie to ok, ale to już drugi konkurs nierozegrany w terminie, wczorajsze losowanie koszulek w konkursie NikeID także nie doszło do skutku.
Rozumiem, że nawet najlepszym zdarzają się potknięcia, więc mimo wszystko trzymam kciuki za portal.
Rozumiem, że nawet najlepszym zdarzają się potknięcia, więc mimo wszystko trzymam kciuki za portal.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dobranoc
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No nie mam wytłumaczenia.zeciarz pisze:Niestety niezbyt to profesjonalne. Gdyby zdarzyło się to sporadycznie to ok, ale to już drugi konkurs nierozegrany w terminie, wczorajsze losowanie koszulek w konkursie NikeID także nie doszło do skutku.
Znowu zapomniałem.
Dopiero przed chwilą wróciłem ale powinienem sobie był ustawić jakieś przypomnienie.
A losowanie NikeID nie nie doszło do skutku a jedynie opóźniło się ogłoszenie zwycięzcy.
Przepraszam wszystkich najmocniej.
-
- Wyga
czyli kiedy powtórka konkursu? jutro? i w ramach rekompensaty zwiększona ilosc nagrod jak rozumiemy?
"Każdy robi co chce, dobrze lub źle - sam to już wie najlepiej"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dobra - w ramach rekompensaty 3 koszulki.
Ale jutro nie dam rady. W czwartek proponuję. Chyba, że mistrz Remus może jutro - dowiem się jeszcze.
Ale jutro nie dam rady. W czwartek proponuję. Chyba, że mistrz Remus może jutro - dowiem się jeszcze.
- Fokusek1
- Rozgrzewający Się
Ja bym proponował koszulki dla najwytrwalej czekających dzisiaj na konkurs ;P
[url=http://forumpokerowe.com/ucp.php?mode=register&referer=371][img]http://forumpokerowe.com/banery/fp4681.jpg[/img][/url]
-
- Dyskutant
ja też bym był za tym żeby nagrodzić najwytrwalszych
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ale skąd mam wiedzieć kto był najwytrwalszy? Część pewnie sie nie wypowiadała tylko czekała na pytania. Dzisiaj nie damy rady więc jednak czwartek. Jako Handicap - macie jeszcze to, że nie będę tego ogłaszał na stronie głównej więc o konkursie będą wiedzieć tylko Ci którzy czytają forum.