Robisz dla rozrywki ale innym nie pozwalasz się rozrywać.
Trzeba było powiedzieć, że dla cóki, dla córki poza kolejnością koszulka będzie. Tylko nie wiem czy mam takie małe rozmiary, chyba, że ona nie jest taka mała.
Pytanie 5 (wersja druga ): Dlaczego zapytałem się akurat o ten skład, tzn z Barcelony ? .
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, 14:45 przez Adam Klein, łącznie zmieniany 1 raz.
Podczas Olimpiady w Barcelonie złote medale zdobywają Heike Drechsler (skok w dal), Dieter Baumann (5 000m) i Linford Christie (100m) wyposażeni przez markę PUMA
Z racji, że ten konkurs obraca się wokół PUMY, a bieg na 100m w Barcelonie wygrał Linford Christie to może zadałeś Fredzio to pytanie dlatego że w 1999 Christie został przyłapany na dopingu i z tego powodu Puma zerwała z nim kontrakt sponsorski.
Druga opcja to taka, że na olimpiadzie w Atlancie której sponsorem był Reebok Christie zasłynął tym że na konferencji prasowej przed finałem 100m wywołał mały skandal pojawiając się w szkłach kontaktowych z logo Pumy (reklamował Pumę a oficjalnym partnerem igrzysk był Reebok).
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, 15:33 przez Grozza, łącznie zmieniany 1 raz.