Urodzeni Biegacze - 2 czerwca do wygrania 10 książek
- huberts
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzięki wszystkim, mi też się podobało, gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla tych co nie wygrali:)
Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.
KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Tomaszzz pisze:I co oni mają teraz zrobić?
Wysłać namiary i czekac na listonosza
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, dzięki Jarek za zorganizowanie konkursu.
U mnie była totalna katastrofa na drogach.
Chciałbym tylko coś wyjaśnić w kwestii jednego pytania i odpowiedzi.
Tych cookiesowych użytkowników jest teraz około 130 000 miesięcznie.
U mnie była totalna katastrofa na drogach.
Chciałbym tylko coś wyjaśnić w kwestii jednego pytania i odpowiedzi.
Tutaj Jarek się pomylił - nie chodziło o IP ale o cookies, nie mamy nawet statystyki bazującej na IP.Jarkovsky pisze:O boże ale nas nisko cenicie
dodam może że chodzi o unikalny adrses IP
Tych cookiesowych użytkowników jest teraz około 130 000 miesięcznie.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Fakt, żle to ujełem bo IP przecież często jest zmienny np. przy neostradzie.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
-
- Rozgrzewający Się
Przepraszam bardzo ale od kiedy równanie 2+1976-271x5-989 da wynik 7546, jeżeli wyglądałoby ono tak: (2+1976-271)x5-989 to bym się zgodził, ale jak pewnie ze szkoły podstawowej(!) wszyscy wiedzą mnożenie ma wyższy priorytet od dodawania i odejmowania i wynik powinien wynieść -366
Ostatnio zmieniony 03 cze 2010, 12:59 przez chinesebox, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
...
Ale to nie było podane za jednym razem jako jedno równanie, tylko działania podawane po kolei...
Ktoś gdzieś podawał całe równanie na jednym razem? Sądzę, że nie.
Ale to nie było podane za jednym razem jako jedno równanie, tylko działania podawane po kolei...
Ktoś gdzieś podawał całe równanie na jednym razem? Sądzę, że nie.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
-
- Rozgrzewający Się
Nikt tego nie sprecyzował. Niestety nie znam takiego terminu matematycznego jak działanie podawane po kolei i logiczne mi się wydawało przeprowadzenie mnożenia przed dodawaniem/odejmowaniem
Jeżeli w kalkulatorze wprowadzimy to działanie "po kolei" również wynik będzie wynosił -366
Jeżeli w kalkulatorze wprowadzimy to działanie "po kolei" również wynik będzie wynosił -366
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie twoje myślenie nie było logiczne. Bo równanie nie było podane całe za jednym razem. Kropka.
-
- Rozgrzewający Się
Jak już mówiłem
Kropka.Jeżeli w kalkulatorze wprowadzimy to działanie "po kolei" również wynik będzie wynosił -366
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
Haha, właśnie sprawdziłem w windowsowym 2 + 3 * 5 i było 25.
Zresztą nie jest ważne co tam wyjdzie, bo on raczej powinien być nastawiony na tradycyjne równania. Dobra skoro nie umiesz przestawić myślenia z jednego sposoby liczenia to przyjmij, że każde działanie dotyczy wszystkich poprzednich liczb...
Zresztą nie jest ważne co tam wyjdzie, bo on raczej powinien być nastawiony na tradycyjne równania. Dobra skoro nie umiesz przestawić myślenia z jednego sposoby liczenia to przyjmij, że każde działanie dotyczy wszystkich poprzednich liczb...
-
- Rozgrzewający Się
Jeżeli po każdym działaniu będziesz wpisywał = to faktycznie tak wyjdzie, ale "=" było podane w ostatnim poście dotyczącym tej części konkursu.Haha, właśnie sprawdziłem w windowsowym 2 + 3 *5 i było 25.
Jeżeli więc ściśle trzymać się polecenia wynik mógł być zupełnie inny niż podany.
Nie chodzi tu o niemoc przestawienia mojego myślenia bo z tym nie mam problemu, tylko o niejasne zasady
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
"=" wcisnąłem raz na sam koniec po "5". :Pchinesebox pisze:Jeżeli po każdym działaniu będziesz wpisywał = to faktycznie tak wyjdzie, ale "=" było podane w ostatnim poście dotyczącym tej części konkursu. Jeżeli więc ściśle trzymać się polecenia wynik mógł być zupełnie inny niż podany.Haha, właśnie sprawdziłem w windowsowym 2 + 3 *5 i było 25.
Nie chodzi tu o niemoc przestawienia mojego myślenia bo z tym nie mam problemu, tylko o niejasne zasady
-
- Rozgrzewający Się
No to weź na tryb naukowy, albo jakikolwiek kalkulator nie windowsowy i wyjdzie Ci 17