8 Marca Konkurs PUMY
-
- Wyga
BRAWO FREDZIO. W nagrodę sesja zdjęciowa z Beyonce i jej mężem oraz zapas kremu na pięć lat
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wow - Dzięki !!!!!!!
no dobra, teraz pora na mnie, UWAGA
no dobra, teraz pora na mnie, UWAGA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
(147% HRMax)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Pytanie nr 6 - nagrodą dodatkową jest jakiś fajny biegowy kobiecy strój - naprawdę fajne stroje ma PUMA (bez ściemniania) te dziewczyny które na UrbanRunners od Pumy dostawały strój były bardzo zadowolone - postaram się taki załatwić, mam nadzieję, że PUMNA za tę promocję nie będzie miała wątpliwości że warto.
no to po tym wstępie:
National_Karen zasugerowała że powinien być na forum (także pewnie na stronie by się przydał) jakiś dział dedykowany głównie Kobietom - żeby jak rozumiem nie było tam permanetnie dyskusji tylko o lipolizie mleczanie czy innych bzdetach (poważnie piszę).
Pytanie Konkursowe polega na zaproponowaniu NAJLEPSZEJ NAZWY DLA TEGO DZIAŁU .
Postaram się dokonać szybkiej oceny.
Nazwa nie powinna być bardzo długa. Tzn może być kilku członowa ale jednak jak najkrótsza.
Jeśli uda się dzisiaj taką wymyślić - to jeszcze dzisiaj przynajmniej a forum taki dział założymy.
no to po tym wstępie:
National_Karen zasugerowała że powinien być na forum (także pewnie na stronie by się przydał) jakiś dział dedykowany głównie Kobietom - żeby jak rozumiem nie było tam permanetnie dyskusji tylko o lipolizie mleczanie czy innych bzdetach (poważnie piszę).
Pytanie Konkursowe polega na zaproponowaniu NAJLEPSZEJ NAZWY DLA TEGO DZIAŁU .
Postaram się dokonać szybkiej oceny.
Nazwa nie powinna być bardzo długa. Tzn może być kilku członowa ale jednak jak najkrótsza.
Jeśli uda się dzisiaj taką wymyślić - to jeszcze dzisiaj przynajmniej a forum taki dział założymy.
-
- Wyga
ojej:) czuje sie zaszczycona, ze moglam zainspirowac pytanie. nie wiem, czy cos w stylu "różowa strefa" by niektorym nie uwlaczalo...ale ja bym nie miala nic przeciwko...moze cos jeszcze wpadnie mi do glowy zaraz...
Ostatnio zmieniony 08 mar 2009, 21:12 przez nationals_karen, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=nationals_karen][img]http://runmania.com/f/e7dcb9919414218a69ba3f2310f826f1.gif[/img][/url]
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Estrogeny+Endorfiny