Głosuj na Hej Młody Junaku
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dzisiaj za chwilę.William pisze:Kiedy planowane jest rozstrzygnięcie konkursu ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pakiety startowe wygrywają:
Cezary Doroszuk
Radosław Żabik
Cezary Doroszuk
Radosław Żabik
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dwa głosy miała siódemka i dwa głosy trójka (w tym mój, plus nawet dodatkowy trzeci Mateusza, który napisał to w trzecim poście).
Ale jeśli przyjąć, że był remis, to że jednak wygrywa trójka wziąłem z zasad jakie panują przy różnych głosowaniach *w Radach Nadzorczych itd), że w sytuacji kiedy jest remis decyduje głos przewodniczącego.
Ale jeśli przyjąć, że był remis, to że jednak wygrywa trójka wziąłem z zasad jakie panują przy różnych głosowaniach *w Radach Nadzorczych itd), że w sytuacji kiedy jest remis decyduje głos przewodniczącego.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
malo to logiczne, glos mateusza "Również głosuję na 2. BTW - 3 jest też całkiem spoko ;D" chyba raczej na 2
glosu redaktora nigdzie wczesniej nie widac, zapis z forum mowi raczej, ze wystapila pomylka w liczeniu, a redakcja nie ma odwagi sie przyznac
oczywiscie moje zdanie jest mocno subiektywne bo 7 to moj wierszyk, ale taka jest moja koncepcja, tak ja to widze
glosu redaktora nigdzie wczesniej nie widac, zapis z forum mowi raczej, ze wystapila pomylka w liczeniu, a redakcja nie ma odwagi sie przyznac
oczywiscie moje zdanie jest mocno subiektywne bo 7 to moj wierszyk, ale taka jest moja koncepcja, tak ja to widze
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie, pomyłki nie było. Ale mogę Cię pocieszyć, że i tak wygrałeś.
Bo spośród obydwu ogłoszonych zwycięzców jeden okazało się, że jest już zarejestrowany a drugi się narazie nie odzywa.
Tak więc wysyłaj swoje namiary na konkursy małpa bieganie.pl
Bo spośród obydwu ogłoszonych zwycięzców jeden okazało się, że jest już zarejestrowany a drugi się narazie nie odzywa.
Tak więc wysyłaj swoje namiary na konkursy małpa bieganie.pl
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
No to ja jeszcze tak przy okazji - kiedy laureaci konkursów mogą spodziewac się oficjalnego zarejestrowania do półmaratonu (tzn. przyznania numeru startowego na liście)? Tak z ciekawości tylko pytam. Nie, żebym poganiał ;-P
P.S. Gratuluję autorom zwycięskich "przeróbek".
P.S. Gratuluję autorom zwycięskich "przeróbek".
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wkrótcepixos pisze:No to ja jeszcze tak przy okazji - kiedy laureaci konkursów mogą spodziewac się oficjalnego zarejestrowania do półmaratonu (tzn. przyznania numeru startowego na liście)?
Tak. Dzięki.William pisze:Autor nr. 2 ślicznie dziękuje za wygraną I mam nadzieje że odpowiedź z moimi danymi dotarła.
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
No to ponowię pytanie. Mamy szanse na imienne numery startowe? Czyli czy zostaniemy zarejestrowani jeszcze w lutym? Niby to tylko taki bajerek, ale jednak fajna pamiątka - nr startowy z własnym imieniemAdam Klein pisze:Wkrótcepixos pisze:No to ja jeszcze tak przy okazji - kiedy laureaci konkursów mogą spodziewac się oficjalnego zarejestrowania do półmaratonu (tzn. przyznania numeru startowego na liście)?
pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Jeśli jeszcze nie dostaliście potwierdzenia rejestracji to jutro do nich dzwonię, sorry za opóźnienie.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:29
- Życiówka w maratonie: 3:48:00
Mi nadano numer tydzień temu, ale upomniałem się o to wysyłając zapytanie na adres: info@maratonwarszawski.com. Po wysłaniu maila numer został nadany w 5 minut.