Total Immersion
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to miła niespodzianka, w Polsce warsztaty Total Immersion, w Warszawie. Zobaczcie:
http://www.ti-europe.com/index.php?lang=pol
kliknijcie na Workshops & Camps jest opis i program kursu. Klikajcie na angielskie menu po lewej
http://www.ti-europe.com/index.php?lang=pol
kliknijcie na Workshops & Camps jest opis i program kursu. Klikajcie na angielskie menu po lewej
ENTRE.PL Team
- jerry
- Wyga
Witam PAwle, przejrzalem strone i odkrylem inne podejscie do plywania, bardzoooo ciekawe... Czy wiadomo juz kiedy beda organizowane te warsztaty i czy jest to jednorazowa impreza czy moze planowany jest caly cykl. Wazna jest takze dla mnie cena takiego szkolenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
warsztaty są organizowane dla grup 3-5 osób - jak zbierze się grupa to się odbywa. W zasadzie w każdy weekend. Z tego co wiem weekendowe szkolenie kosztuje 300 zł.
ENTRE.PL Team
- jerry
- Wyga
Jesli nie poprawie sie o zakładane dwie minuty do konca kwietnia bedzie to znaczylo iz bede potrzebowal dodatkowej porady eksertow, na razie ucze sie plywac stylowo...
-
- Zaprawiony W Bojach
poprawiam się, wczoraj dostałem ofertę z ceną 400zł od osoby przy grupie 4-osobowej.
załączam materiał:
·ZAJĘCIA BASENOWE: DWA RAZY PO 90 MINUT KAŻDEGO DNIA. W SOBOTĘ NAUKA PODSTAWOWYCH ELEMENTÓW KRAULA. W NIEDZIELE WPROWADZENIE TYCH ELEMENTÓW DO EFEKTYWNEGO PŁYWANIA. ZAPEWNIAMY INDYWIDUALNE VIDEO-FILMOWANIE (TAKŻE SPOD WODY) ORAZ ANALIZĘ STYLU NA POCZĄTKU I KOŃCU WARSZTATÓW.
·ZAJĘCIA TEORETYCZNE: PO 90 MINUT KAŻDEGO DNIA. W SOBOTĘ WYJAŚNIMY (PRZY POMOCY VIDEO) DLACZEGO NIE PŁYWASZ TAK DOBRZE JAK BYŚ CHCIAŁ LUB MÓGŁ. W NIEDZIELĘ OBJAŚNIAMY JAK ZOSTAĆ SWOIM NAJLEPSZYM TRENEREM I JAK STWORZYĆ SKUTECZNY I PRZYJEMNY PROGRAM TRENINGOWY, KTÓRY NAJLEPIEJ WYKORZYSTUJE TO CZEGO NAUCZYŁEŚ SIĘ NA NASZYCH WARSZTATACH.
załączam materiał:
·ZAJĘCIA BASENOWE: DWA RAZY PO 90 MINUT KAŻDEGO DNIA. W SOBOTĘ NAUKA PODSTAWOWYCH ELEMENTÓW KRAULA. W NIEDZIELE WPROWADZENIE TYCH ELEMENTÓW DO EFEKTYWNEGO PŁYWANIA. ZAPEWNIAMY INDYWIDUALNE VIDEO-FILMOWANIE (TAKŻE SPOD WODY) ORAZ ANALIZĘ STYLU NA POCZĄTKU I KOŃCU WARSZTATÓW.
·ZAJĘCIA TEORETYCZNE: PO 90 MINUT KAŻDEGO DNIA. W SOBOTĘ WYJAŚNIMY (PRZY POMOCY VIDEO) DLACZEGO NIE PŁYWASZ TAK DOBRZE JAK BYŚ CHCIAŁ LUB MÓGŁ. W NIEDZIELĘ OBJAŚNIAMY JAK ZOSTAĆ SWOIM NAJLEPSZYM TRENEREM I JAK STWORZYĆ SKUTECZNY I PRZYJEMNY PROGRAM TRENINGOWY, KTÓRY NAJLEPIEJ WYKORZYSTUJE TO CZEGO NAUCZYŁEŚ SIĘ NA NASZYCH WARSZTATACH.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Za dwudniowe warsztaty
(Edited by FREDZIO at 8:56 pm on Feb. 7, 2004)
(Edited by FREDZIO at 8:56 pm on Feb. 7, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie da się ukryć, że tanio nie jest.
Ale wynajęcie toru na kilka godzin (80 zl za 45 min.), wynajęcie sali ze sprzętem video, amortyzacja sprzętu do podwodnego filmowania, rekawice do "fist swimming" w prezencie dla uczestników kursu. Nie da się tego w prosty sposów porównać z dwoma wejściami na basen za 10 zł. Choć przyznam, że to może być bariera, w końcy za 400 zł można popływać samemu ze 40 godzin.
Sam nie wiem czy się wybiorę, ale od uczestnika wiem, że sam program i korzyści z kursu są duże.
Ale wynajęcie toru na kilka godzin (80 zl za 45 min.), wynajęcie sali ze sprzętem video, amortyzacja sprzętu do podwodnego filmowania, rekawice do "fist swimming" w prezencie dla uczestników kursu. Nie da się tego w prosty sposów porównać z dwoma wejściami na basen za 10 zł. Choć przyznam, że to może być bariera, w końcy za 400 zł można popływać samemu ze 40 godzin.
Sam nie wiem czy się wybiorę, ale od uczestnika wiem, że sam program i korzyści z kursu są duże.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Monjka - a ile ruchów ramion wykonujesz płynąc kraulem na 25 metrowym basenie?
-
- Zaprawiony W Bojach
a o czym mówi ten parametr? tak w oderwaniu od innych? o długości ramion? hehe fredzio tricky tricky niedługo będziemy wiedzieć jak wygląda monka.
monka: o ile cm wynosi cię nad wodę jak weźmiesz pełny wdech?
ps. w kwestii TI/weekend po 300 PLN/łepka - chyba to jednak troche za dużo, jak na mnie przynajmniej...
monka: o ile cm wynosi cię nad wodę jak weźmiesz pełny wdech?
ps. w kwestii TI/weekend po 300 PLN/łepka - chyba to jednak troche za dużo, jak na mnie przynajmniej...
SBBP.WAW.PL