Adventure Trophy w TV Polonia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Właśnie skończyłem oglądać relację z AT 2003. Mam nagrane dwa odcinki, które zostały wyemitowane w TVP 3 i wydaje mi się, że ten zmontowany jeden film jest zdecydowanie lepszy od dwóch odcinków. Przy okazji tego filmu mam pytanie do Romka. Jaki jest termin kolejnego AT 2004?
WiechoR
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj dostałem płytki z fotami, filmami i dyplom.
Pierwszy raz widziałem dłuższą relację. Uważam, że ten filmik z TV Polonia jest gorszy - praktycznie sama dogrywka, jeżeli nie liczyć trzyminutowego wstępu. W części zasadniczej działo się naprawdę sporo, była dramaturgia... A w dogrywce przecież nie działo się prawie nic, napięcia żadnego! Majonezy uciekły już na starcie, a potem każdy zespół swoim tempem do mety...
A poza tym w tej dłuższej wersji filmu załapałem sie na krótki wywiad i dlatego ta jest lepsza.
PS. Pierwszy raz dostałem dyplom formatu A5;)
Ale trzeba przyznać, że ładny jest...
(Edited by krzycho at 5:21 pm on Oct. 20, 2003)
Pierwszy raz widziałem dłuższą relację. Uważam, że ten filmik z TV Polonia jest gorszy - praktycznie sama dogrywka, jeżeli nie liczyć trzyminutowego wstępu. W części zasadniczej działo się naprawdę sporo, była dramaturgia... A w dogrywce przecież nie działo się prawie nic, napięcia żadnego! Majonezy uciekły już na starcie, a potem każdy zespół swoim tempem do mety...
A poza tym w tej dłuższej wersji filmu załapałem sie na krótki wywiad i dlatego ta jest lepsza.
PS. Pierwszy raz dostałem dyplom formatu A5;)
Ale trzeba przyznać, że ładny jest...
(Edited by krzycho at 5:21 pm on Oct. 20, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Czy wszyscy uczstnicy AT2003 dostaną płytki ze zdjęciami i filmem?
[url]http://www.napieraj.pl[/url]